«Υποτιμούν τον εαυτό τους οι παίκτες του ΟΦΙ»

ΟΦΙ | 3 Μαρτίου 2021, 21:24

Για «κακή εμφάνιση στη Ρόδο» κάνει λόγο ο ΟΦ Ιεράπετρας μετά την ήττα «με το αγαπημένο μας σκορ» (όπως γράφει αυτοσαρκαζόμενος) από τον Διαγόρα.

Στην ενημέρωση της Κρητικής ομάδας γίνεται λόγος για ένα γκολ – δώρο στον αντίπαλο και ζητείται από τους παίκτες της Κρητικής ομάδας να βγάλουν εγωισμό. Αναλυτικά η προσέγγιση της Κρητικής ομάδας στην εκτός έδρας ήττα από τον Διαγόρα:

«Κακή εμφάνιση του ΟΦΙ σήμερα στην Ρόδο. Παρ’ όλα αυτά ο Διαγόρας πολύ δύσκολα θα έβαζε γκολ αν δεν του το χαρίζαμε. Συνεχίστηκε το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων με άλλη μία ήττα με το αγαπημένο μας σκορ.

Είναι θέμα κόπωσης; Κακής ψυχολογίας; Έλλειψης αυτοπεποίθησης; Υποτιμούν τον εαυτό τους πάντως οι παίκτες του ΟΦΙ σε αυτό πρωτάθλημα χαρίζοντας νίκες στους αντιπάλους τους, δεχόμενοι τέτοια γκολ. Κάποια στιγμή πρέπει να βγει και κάποιος εγωισμός.

Αν όχι για την φανέλα, τουλάχιστον για το όνομα τους. Ο ΟΦΙ προσπάθησε να περιορίσει τον Διαγόρα, παίζοντας αμυντικό ποδόσφαιρο και σε μεγάλο βαθμό το κατάφερε, μέχρι το 59′ που ο Μπαστακός σκόραρε μετά από παιδαριώδη λάθη όλης της άμυνας.»

Η Κρητική ομάδα στην παρθενική της σεζόν στην δεύτερη κατηγορία του Ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι ουραγός με μόλις τέσσερις βαθμούς μετά από δώδεκα παιχνίδια (τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες), χωρίς νίκη ακόμη με τους υπευθύνους να ψάχνουν να βρουν τι φταίει.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania