Στην Α’ ΕΠΣ Λασιθίου ο ΟΦΙ

ΟΦΙ ΕΠΣΛ | 11 Σεπτεμβρίου 2023, 20:50

Την απόφαση να κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Λασιθίου με παίκτες της Κ16 που θα πλαισιωθούν από παλιούς παίκτες της ομάδας έλαβαν στη ΓΣ του ΟΦ Ιεράπετρας.

Η συνέλευση διεξήχθη στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ιεράπετρας τη Δευτέρα το απόγευμα, παρουσία αρκετών φιλάθλων της ομάδας.

Η ενημέρωση από τη σελίδα του ΟΦΙ που ενημερώνει στο Facebook:

Παρουσία πάρα πολλών φίλων του ΟΦΙ, στην κατάμεστη αίθουσα των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ιεράπετρας, έλαβε χώρα η συνέλευση της ομάδας μας.

Σε μια χρονική συγκυρία όπου χειρότερη δύσκολα να υπάρξει για τον ΟΦΙ, η παρουσία τόσων πολλών Ομιλιτών αποτελεί την κύρια πηγή αισιοδοξίας ότι ο ΟΦΙ θα συνεχίσει την ένδοξη ιστορία του έστω και αν χρειαστεί να διαβεί πάλι πέτρινα μονοπάτια. Γιατί ομάδες με κόσμο δεν σβήνουν από τον χάρτη.

Στην συνέλευση αποφασίσθηκε ο ΟΦΙ να κατέβει στο πρωτάθλημα της Α Λασιθίου με τα παιδιά της Κ16 τα οποία πιθανώς να πλαισιωθούν από κάποιους παλαιούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΙ. Σεπτέμβριο μήνα δυστυχώς δεν υπάρχουν χρονικά όρια για άλλες λύσεις.

Φυσικά θα συνεχιστεί απρόσκοπτα η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΟΦΙ.

Το ΔΣ του ερασιτέχνη ΟΦΙ αναλαμβάνει κατ’ αρχήν την λειτουργία και της ομάδος και των ακαδημιών, με πρώτο μέλημα να υπάρξει στο επόμενο χρονικό διάστημα και διοικητική και οικονομική και όχι μόνο ενίσχυση από τους ανθρώπους της Ιεράπετρας που είναι κοντά στον ΟΦΙ.

Ο ΟΦΙ ήταν πάντα ο κόσμος του και έτσι θα συνεχίσει.

Estrella
Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant
Crepaland Greece
Poppies sexy show club

Rabona ad