Η επέλαση του Διαγόρα και η (συνεχιζόμενη) ατυχία του ΟΦΙ…

ΟΦΙ | 3 Μαρτίου 2021, 16:14

Η επέλαση για τον Διαγόρα συνεχίζεται! Η ομάδα της Ρόδου κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 1-0 επί του ΟΦΙ που χάνει για πολλοστή ένα ακόμη παιχνίδι στις λεπτομέρειες.

Δυστυχώς για τον ΟΦΙ και… ευτυχώς για τον Διαγόρα, το ματς κρίθηκε από το γκολ του Μιχάλη Μπαστακού -πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα για τους Ροδίτες- στο 58ο λεπτό. Αυτό συνέβη χάρη στο ψηλοκρεμαστό του σουτ, με τον Αθανασόπουλο να μην υπολογίζει καλά και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Ο ΟΦΙ δεν το έβαλε κάτω, αντίθετα στο 71’ είχε τη μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 με το διαγώνιο σουτ από τον Κούστα, με τον Τσέλιο ν’ αποκρούει δύσκολα. Επίσης, στο 75’ απείλησε με τον Μπαράτα, αλλά ο Τσέλιος ήταν και πάλι εκεί για τον Διαγόρα…

Η ομάδα της Ρόδου φτάνει έτσι τους 23 βαθμούς και παραμένει στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο δε ΟΦΙ χάνει για ένα ακόμα παιχνίδι στις λεπτομέρειες, με συνέπεια να μη βελτιώνει τη βαθμολογική του συγκομιδή.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

5’ Σουτ του Ντοριβάλ, μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος.
12’ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα. Σε γύρισμα του Κάκκο, ο Κονέ έκανε το πλασέ από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
20’ Δυνατό σουτ του Κοντοχρήστου, απομάκρυνε ο Αθανασόπουλος.
22’ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα. Ο Κονέ έκανε το γύρισμα, αλλά το πλασέ του Γεωργίου πέρασε δίπλα από το δοκάρι.
35’ Το πλασέ του Σανδραβέλη κατέληξε στα χέρια του Αθανασόπουλου.
53’ Σουτ του Μπαράτα, δεν αιφνιδιάστηκε ο Τσέλιος.
55’ Σουτ του Κονέ, η μπάλα ψηλά άουτ.

58’ (1-0) Ψηλοκρεμαστό σουτ από τον Μπαστακό, ο Αθανασόπουλος δεν υπολόγισε καλά (ήταν εκτός θέσης) και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

69’ Μακρινό σουτ του Μπαράτα, ψηλά άουτ.
71’ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΙ. Ο  Κούστα έκανε το διαγώνιο σουτ, δύσκολη επέμβαση από τον Τσέλιο.
75’ Ο Γκίνη έδωσε στον Μπαράτα, αλλά ο Τσέλιος ήταν και πάλι εκεί…

Διαιτητής: Αλάμπεης (Αθηνών)
Βοηθοί: Οικονόμου (Δυτ. Αττικής) – Κακαφώνης (Αχαΐας)
4ος διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Σελινιωτάκης, Κωστούλας, Κοντοχρήστος, Μασούρας, Ντοριβάλ (72’ Αθανασίου), Κάκκο (61’ Λινάρδος), Γεωργίου (72’ Αλάεθ), Κονέ (61’ Σμυρλής), Μπαστακός (81’ Μανωλάκης)

ΟΦΙ (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Πριόνας, Χιντζίδης, Χατζητερζόγλου (8’ λ.τρ. Σμίλτος), Μασουέρο, Τεγούσης (36’ Αρσενίδης, 65’ Αποστολίδης), Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα, Κούστα, Τσιλιγγίρης (36’ Φουάσης)

Στοιχεία από 12sports.gr

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania