Κουρήτες: Τη Δευτέρα (11/9) γράφεται η ιστορία στον ΟΦΙ

ΟΦΙ | 6 Σεπτεμβρίου 2023, 11:12

Την προσεχή Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα "Μελίνα" του Δήμου Ιεράπετρας θα καταγραφεί οριστικά η επόμενη μέρα στον ΟΦΙ.

/Bella Pizza

Με όλα τα γεγονότα πλέον να συγκλίνουν στην αποχώρηση της ομάδας της Ιεράπετρας από τη Super League 2, ο οργανωμένος σύνδεσμος φιλάθλων του ΟΦΙ, οι Κουρήτες, παίρνουν θέση μετά τα τελευταία δυσάρεστα γεγονότα, μιλώντας με σκληρά λόγια για τον Θαν. Χηνόπουλο, τον οποίο δεν κατονομάζουν.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Φτάσαμε σε ένα σημείο που ότι και να λέμε είναι λίγο να βρίσουμε να τσακωθούμε να ρίξουμε ευθύνες μόνο κακό θα κάνει στην (ομάδα) όπως κατάντησε τώρα.

Το να ρίξουμε ευθύνες και να μην αναλαμβάνουμε τις δικές μας είναι το μόνο εύκολο, το να αναλάβεις να βγάλεις τα νερά (χρέη) είναι το λιγότερο που πρέπει να κάνεις από το βουλιαγμένο πλοίο αφού δεν έχεις τα μούτρα για να μην πούμε τίποτα άλλο να βγεις και να ζητήσεις συγνώμη και να κοιτάξεις στα μάτια ανθρώπους που σε στήριξαν σε πίστεψαν και προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα κύματα μέχρι και την τελευταία στιγμή τουλάχιστον κάνε αυτό ανάλαβε τα πάντα καθάρισε το όνομα του ΟΦΙ τι να καθαρίσεις δηλαδή έτσι όπως τα έκανες μόνο τα χρέη μπορείς να καθαρίσεις τίποτα άλλο και φύγε μια φορά και μην νομίζεις ότι θα κλείσεις την πόρτα γιατί η πόρτα του ΟΦΙ δεν είναι πόρτα είναι πύλη και δεν θα μπορέσει να την κλείσει ποτέ κανένας.

Ο ΟΦΙ έχει ιστορία και δεν σβήνεται σε δυο χρονιές βρωμιάς απαισιοδοξίας και ζητιανιάς, έχει κόσμο που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βοηθήσει την ομάδα και όποιος έρθει να την αναλάβει θα τον στηρίξει και θα τον αγαπήσει όπως στήριξε και εσένα από την πρώτη μέρα σε αγκάλιασε και ήταν στο πλευρό σου και αν ήσουν έξυπνος δεν θα είχες φτάσει σε αυτό το σημείο θα ήσουν πρώτος μάγκας στην πόλη και δεν θα σε κυνηγούσαν όπως τώρα και δεν μιλάω φυσικά για εμάς ξέρεις πολύ καλά γιατί μιλάω θα τα ακούσουμε όλοι σε λίγο καιρό.

Δεν θέλουμε να μείνουμε όμως σε αυτά μένουμε στα πρώτα δυο χρόνια που ήσουν αληθινός τίποτα άλλο απολύτως δεν θέλουμε να μείνει στην ιστορία του ΟΦΙ και στο μυαλό μας χαραγμένο από εσένα.

Και η επόμενη μέρα ξεκινάει

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 18:00 στην αίθουσα ΜΕΛΙΝΑ στο Δήμο Ιεράπετρας ξανά γράφεται η ιστορία ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Συνδέσμων φιλάθλων ΟΦ Ιεράπετρας ΚΟΥΡΗΤΕΣ».

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad