Οριστικό: “Τέλος” από τη Super League 2 ο ΟΦΙ

ΟΦΙ | 8 Σεπτεμβρίου 2023, 14:55

Οριστική μπορεί να θεωρείται πλέον η απόσυρση μετά από το Κύπελλο Ελλάδας και από την Super League 2 για τον ΟΦ Ιεράπετρας.

/Bella Pizza

Αυτό που διαφαινόταν από την πρώτη στιγμή ως βέβαιο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Θαν. Χηνόπουλου από την ΠΑΕ παίρνει πια σάρκα και οστά, αν και επίσημα τουλάχιστον μένει να πιστοποιηθεί στο ΔΣ της Super League 2 που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο “Holiday Inn Athens Airport” όπου και θα διεξαχθεί η κλήρωση.

Αυτό συνεπάγεται ότι ο νότιος όμιλος θα διεξαχθεί τη σεζόν που είναι προ των πυλών όχι με 13, αλλά με 12 ομάδες.

Οι εξελίξεις για τον ΟΦΙ αποδεικνύεται πως είναι οι πλέον δυσάρεστες και αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει, είναι το πού θ’ αγωνίζεται τη νέα χρονιά. Κοινό μυστικό μάλιστα είναι να καταφέρει να παίξει στο τοπικό… Για να βρίσκεται στην Γ’ Εθνική αυτό είναι αδύνατο με δεδομένο ότι οι συμμετοχές έχουν κλείσει, ενώ το πρωτάθλημα ξεκινά την Κυριακή.

Υπενθυμίζεται πως στον ΟΦΙ έχει προγραμματιστεί να υπάρξει τη Δευτέρα (11/9) συζήτηση για την επόμενη μέρα του σωματείου, η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα “Μελίνα” του Δήμου Ιεράπετρας.

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad