Βρέντζος, Ψυλλάκης και… ΑΟΧ γυρίζουν σελίδα τα Χανιά

Χανιά | 5 Οκτωβρίου 2022, 13:12

Οι ανακοινώσεις για την είσοδο στην ΠΑΕ των Γιώργου Βρέντζου και Νότη Ψυλλάκη δημιουργούν μια αίσθηση αλλαγής σελίδας στην ομάδα των Χανίων. Προφανώς σε προτεραιότητα βρίσκεται η αλλαγή του σήματος.

/Bella Pizza

Οπως έχει ειπωθεί από τον Αντώνη Ροκάκη, ήδη ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Αρης Λυχναράς, έχει λάβει την εντολή να προχωρήσει νομικά τη διαδικασία για την αλλαγή του σήματος. Προφανώς αυτό που ενδιαφέρει, είναι ποια σήματα θα τεθούν προς ψηφοφορία από το φίλαθλο κοινό της ομάδας των Χανίων έτσι ώστε ν’ αποφασιστεί ποιο θα είναι αυτό που θα προκριθεί για ν’ αντικαταστήσει το δελφίνι.

Τα Χανιά είναι γεγονός ότι θέλουν να γυρίσουν σελίδα, κάτι που γίνεται σε συνδυασμό και με την ριζική αλλαγή που υπήρξε στο δυναμικό τους. Ενα δυναμικό το οποίο είχε εντελώς άλλη εικόνα στα τέλη Αυγούστου και αυτή τη στιγμή είναι τελείως διαφορετικό αλλά και ουσιαστικά αρκετά πιο ισχυρό λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Βρέντζος από την πλευρά του δείχνει ευτυχής που ξεκινά την προσπάθεια του στα Χανιά, όπως και ο Νότης Ψυλλάκης από την άλλη, έχοντας ο καθένας από τη δική του πλευρά άλλα καθήκοντα να επιτελέσει το επόμενο διάστημα.

Τα Χανιά στρέφουν την προσοχή τους στο ενδιαφέρον του κόσμου, αναμένοντας μέσα στις επόμενες ημέρες να γνωστοποιήσουν την κυκλοφορία των νέων εισιτηρίων διαρκείας, από τα οποία ελπίζουν να τύχουν μεγάλης ανταπόκρισης…

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad