3ο TRIMORE M.T. Rethymnο: Από 24-26 Σεπτεμβρίου η φετινή γιορτή του τριάθλου

Τρίαθλο | 6 Σεπτεμβρίου 2021, 13:20

Μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις του τριάθλου στη χώρα, το TRIMORE M.T. Rethymno ISOMAN επιστρέφει στην Κρήτη. Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από 24 μέχρι 26 Σεπτεμβρίου.

KTEO Κρήτης

Πρόκειται για μια δράση απόλυτα επιτυχημένη όπως έχει αποδειχτεί μέχρι σήμερα, η οποία φέρει τη σφραγίδα της TRIMORE – XTERRA Greece – ISOMAN Hellas και γίνεται σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ρεθύμνης, της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως χορηγός επικοινωνίας είναι το athlitiko.

Δείτε το βίντεο teaser της επερχόμενης διοργάνωσης 

Δείτε στιγμιότυπα από το 2ο TRIMORE M.T. Rethymno | ISOMAN

Κων/νος Μητρόπαπας: Ο άνθρωπος “πίσω” από το 2ο TRIMORE M.T. | ISOMAN

Το σχετικό δελτίο Τύπου των διοργανωτών έχει ως εξής:

3ο TRIMORE M.T. Rethymno | ISOMAN – Μια ακτίνα φωτός στην καρδιά των αθλητών και των οικογενειών τους!

Στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή του 3ου TRIMORE M.T. Rethymno | ISOMAN, στις 24-26 Σεπτεμβρίου 2021, μία συνδιοργάνωση του Δήμου Ρεθύμνης, της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και της TRIMORE – XTERRAGreece – ISOMAN Hellas.

Ολα είναι έτοιμα για μια ξεχωριστή εκδήλωση σε μια υπέροχη πόλη!

Η ομάδα της TRIMORE Sport Events, όπως το συνηθίζει, έχει σχεδιάσει ένα πλήρες πρόγραμμα με αθλητικές, ψυχαγωγικές και πολιτιστικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα αθλητών. Επίκεντρο της διοργάνωσης θα είναι ο αγώνας ISOMAN, με Triathlon Equalized στην quarter απόστασή του και παράλληλη διεξαγωγή αγώνων τριάθλου Ολυμπιακής και μισής Ολυμπιακής (sprint) απόστασης. Θα υπάρξουν, επίσης, αγώνες κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης, τρέξιμο πόλης, Kids ISOMAN, Kids Lazer Run, Kids Running Relays, ποδηλατική βραδυπορία, που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον όσων θα ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Μετά από ήδη δύο επιτυχημένες διοργανώσεις, το Ρέθυμνο είναι έτοιμο να υποδεχτεί για ακόμη μία χρονιά τους λάτρεις του τριάθλου, της κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης και του τρεξίματος πόλης, καλώντας Κρητικούς αλλά και αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, να απολαύσουν την υπέροχη αυτή πόλη και να ζήσουν ένα τριήμερο γεμάτο αθλητικές συγκινήσεις, ψυχαγωγία και πολιτιστικές δράσεις, με τις οικογένειες και τις παρέες τους, πιστή στο όραμα ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού, πυλώνα της ελληνικής οικονομίας. Φέτος, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας της TRIMORE Sport Events, πρόκειται να πραγματοποιηθούν παράλληλες δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες, που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, με την πολύτιμη, πρόθυμη και ευγενική αρωγή του τοπικού Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό και του Ιππικού Ομίλου Ρεθύμνου.

Ο στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι διττός και αφορά στην πλήρη συμμετοχή των ατόμων με ΔΑΦ στη διοργάνωση, καθώς και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων (αθλητών, συνοδών, φορέων, θεατών) και της τοπικής κοινωνίας στο θέμα του αυτισμού. Μία από τις εξειδικευμένες δραστηριότητες, θα έχει ως αρωγό το άλογο, που λειτουργεί ως συνθεραπευτής στο πλαίσιο της θεραπευτικής ιππασίας.

Ο Race Director της TRIMORE – XTERRAGreece – ISOMAN Hellas, Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, αναφερόμενος στη διοργάνωση, τόνισε: «Για μία ακόμη χρονιά η διοργάνωση αυτή αποτελεί πρόκληση για εμάς, καθώς θα διεξαχθεί σε συνθήκες υγειονομικής κρίσης. Είμαστε, όμως, βέβαιοι ότι και φέτος, με σωστή οργάνωση και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα θα κερδίσουμε ξανά το στοίχημα και το 3οTRIMOREM.T. Rethymno ISOMAN θα στεφθεί με επιτυχία, βάζοντας ακόμη πιο στέρεες βάσεις για την εκτίναξη στην περίοδο που θα ακολουθήσει! Θέλουμε να έχουμε κοντά μας όλους τους αθλητές, κάθε επιπέδου και ηλικίας, που επιθυμούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να ζήσουν μαζί μας ξεχωριστές εμπειρίες. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι μεγάλοι αθλητές θα δώσουν εκ νέου το αγωνιστικό παρόν στο Ρέθυμνο και θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και παρακίνησης για τους νέους και εκκολαπτόμενους τριαθλητές – κολυμβητές ανοικτής θαλάσσης, λαμβάνοντας μέρος σε έναν ξεχωριστό αγώνα, ενώ παράλληλα, όλοι θα απολαύσουν μια ιδιαίτερα όμορφη και αξέχαστη εμπειρία. Εχουμε πάντα οδηγό μας το πάθος και την αφοσίωσή μας σε ό,τι κάνουμε. Σε συνδυασμό με την πολύτιμη αρωγή όσων μας εμπιστεύονται, υποσχόμαστε το άρτιο αποτέλεσμα της διοργάνωσης».

Τη μεγάλη προσπάθεια πλαισιώνει πλήθος υποστηρικτών και αρωγών.

Στρατηγικοί αρωγοί: ΕΤΕΜ, Elval Colour
Αθλητικός Χορηγός: TURBO
Μεγάλος Χορηγός: Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι
Υπό την Έγκριση/Αιγίδα της: Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου
Θεματικοί χορηγοί: Ασφάλειαι Μινέττα, Micro Sports, Coco-Mat Bike, Maurten, Prince Oliver, Loguers, Blue Hunter Divewear
Χορηγοί Μετακίνησης: ΑΝΕΚ Lines, Blue Star Ferries
Υποστηρικτές-Αρωγοί: Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω,
Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου, Popeye Water Sports, Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου, Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ρεθύμνου – Atlas Cycling Team, Lalizas, Imation, One Zipper, Best Cars, Φαγί, Γευσήνους, Queens Room, Marathon Bikes, Δούσμανης Μεταφορική, Eval, Suzuki Motorcycles, Check A Bike, D. Koronakis, Poufmakers.gr

 

 

manolikakis
Synagogi

Rabona ad