Διπλή επιτυχία για το “Chania Aquathlon” και το “Chania Swim”

Τρίαθλο | 15 Οκτ 2020, 11:12

Μετά από τρεις αναβολές λόγω του κορονοϊού και των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έπρεπε να εφαρμοστούν, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (11/10), η διπλή αγωνιστική δράση που διοργάνωσε ο Ανεμος Χανίων με τον 5ο αγώνα κολύμβησης τρεξίματος "Chania Aquathlon" και τον 1ο αγώνα κολύμβησης "Chania Swim".

Οι αγώνες διεξήχθησαν στην Χρυσή Ακτή. Το “Chania Aquathlon” περιλάμβανε 750μ. κολύμβηση και 5 χιλιόμετρα τρέξιμο σε ανώμαλο έδαφος ενώ το “Chania Swim” περιλάμβανε τις κατηγορίες των 1500μ. και 500μ.

Η ενημέρωση από τον Ανεμο Χανίων αναφέρει τα εξής:

«Την Κυριακή 11.10.2020 διεξήχθη ο 5oς αγώνας κολύμβησης-τρεξίματος “Chania Aquathlon” και ο 1ος αγώνας “Chania Swim”, από τον ΑΠΣ Ανεμο Χανίων με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και του Δήμου Χανίων, υπό την αιγίδα της ΕΟΜΟΠ.

Μετά από τις 3 αναβολές λόγω COVID-19 και λόγων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, οι συνθήκες δεν επέτρεψαν πολλές συμμετοχές, πάραυτα ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε “οικογενειακό κλίμα” και οι αθλητές που συμμετείχαν απόλαυσαν την θάλασσα της Χρυσής Ακτής, καθώς οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές και το άλσος στην ανατολική χερσόνησο των Αγίων Αποστόλων, σε μια δύσκολη δρομική διαδρομή.

Ο αγώνας “Chania Aquathlon” περιλάμβανε 750μ. κολύμβηση στον κόλπο της Χρυσής Ακτής και 5 χιλιόμετρα τρέξιμο σε ανώμαλο έδαφος και ο αγώνας κολύμβησης περιλάμβανε τις κατηγορίες των 1500μ. και 500μ.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη του αγώνα την εθελοντική ομάδα ναυαγοσωστών ΕΝΑΜΟΝΟΧ και τους εθελοντές για την επιτυχία της διοργάνωσης. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους χορηγούς του αγώνα, το κατάστημα αθλητικών ειδών Aquafit και τα Νερά Κρήτης.

Τα αποτελέσματα:

Στο “Chania Aquathlon”

Στις Γυναίκες 1η Κωνσταντίνα Συγγενιώτη και 2η η Ελένη Σταγάκη

Στους άντρες 40-55 ετών 1ος ο Μανούσος Βιζυράκης, 2ος ο Γιώργος Μελισσάρης και 3ος ο Σπύρος Μακρύγιαννης

Στους άντρες έως 40 ετών 1ος ο Τσολάκης, 2ος ο Γιώργος Πρωτοπαπαδάκης και 3ος ο Βροντάκης

Στους άντρες άνω των 55 ετών 1ος ο Γιάννης Κτιστάκης

Στη σκυτάλη 1η η ομάδα με τους Γιάννη Νομικό και Θοδωρή Κωνσταντινίδη

Αποτελέσματα στους αγώνες κολύμβησης:

Στα 1500 μέτρα

Στους άνδρες 40-55 ετών 1ος ο Μανούσος Βιζυράκης, 2ος ο Βασίλειος Μποφίλης και 3ος ο Μιχάλης Αρβανιτάκης

Στην κατηγορία 25-40 ετών 1ος ο Καβρουλάκης, 2ος ο Μιχάλης Κοκολινάκης και 3ος ο Γιάννης Νομικός

Στους άνδρες κάτω των 25 ετών 1ος ο Ευάγγελος Οβάκογλου και 2ος ο Μιχάλης Κοκολινάκης junior.

Στις γυναίκες 1η η Κωνσταντίνα Συγγενιώτη

Στα 500μ. κολύμβηση

Στις γυναίκες 1η η Ηλέκτρα Ψούνη, 2η η Γιώτα Κούνδουρου και 3η η Ελένη Σταγάκη

Στους άνδρες 1ος ο Γιώργος Πρωτοπαπαδάκης, 2ος ο Μιχάλης Λυκάκης και 3ος ο Κώστας Καστανάκης

Ευχαριστούμε θερμά την εθελοντική ομάδα Ναυαγοσωστών ΕΝΑΜΟΝΟΧ και ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους εθελοντές Αγγελο Τάπο, Αντώνη Καραβάνο, Αμάντα Λεμοντζόγου, Αναστάση Ουργαντζόγλου, Αντζελα Αρκαλάκη, Δήμητρα Παγάνη, Ηλέκτρα Ψούνη, Gregory Enloe για την πολύτιμη βοήθειά τους στη διεξαγωγή του αγώνα».

karta antonis garden

Rabona ad