Τα κατάφερε ο Βαρουχάκης! Ανεγέρθη το σχολείο στα Κουτουφιανά

Τρίαθλο | 12 Οκτωβρίου 2020, 17:24

Με ένα συγκινητικό μήνυμα, ο Κώστας Βαρουχάκης αναρτά ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για το Ειδικό σχολείο στα Κουτουφιανά Κισσάμου.

KTEO Κρήτης

Οπως αποδεικνύεται, ο αγώνας που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια από τον Χανιώτη τριαθλητή έφερε αποτέλεσμα, καθώς όπως ενημερώνει και ο ίδιος, εταιρεία με έδρα την Κίσσαμο προσφέρθηκε, καλύπτοντας οικονομικά τα χρήματα που έλειπαν για την ανέγερση του σχολείου. Ενα πολύ ευχάριστο γεγονός, λοιπόν, για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες που βλέπουν να δημιουργείται ένα σχολείο που θα μπορεί να τα φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο στα Κουτουφιανά, αλλά και για τον ίδιο τον Βαρουχάκη, που έκανε έναν τεράστιο αγώνα τα τελευταία χρόνια για να πάρει κάτι τέτοιο σάρκα και οστά.

Η τελευταία κίνηση του Βαρουχάκη; Να κολυμπήσει στις 19 Αυγούστου, 25 ολόκληρα χιλιόμετρα, ξεκινώντας από το Μπάλο και καταλήγοντας στην παραλία του Τελωνείου στο Καστέλι. Ο σκοπός του ήταν ιερός ενώ είναι γνωστό ότι η υποδοχή που του επιφυλάχθηκε στον τερματισμό ήταν αντάξια της μεγάλης του προσπάθειας.

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad