Υποστολή σημαίας στην Ιεράπετρα

ΟΦΙ | 24 Σεπτεμβρίου 2020, 10:38

Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο αρχηγός του ΟΦ Ιεράπετρας, Γιάννης Τζελέπης, αποχαιρέτα την ομάδα και γενικότερα την ενεργό δράση.

Ο ποδοσφαιριστής, που θεωρείται σημαία για την ομάδα, πρόσφερε τις υπηρεσίες του αρχικά τη σεζόν 2006-07 και στη συνέχεια από το 2011 έως και το 2020.

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ που περιέχει και το αντίο του Τζελέπη έχει ως εξής:

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα. Ο Γιάννης Τζελέπης, ένας παίκτης – σημαία για τον ΟΦΙ ‘’κρέμασε’’ τα παπούτσια του.

Θα είναι βέβαια πάντα εδώ , θα είναι πάντα στρατιώτης του ΟΦΙ , γιατί αυτός είναι ο ΓΙάννης Τζελέπης, όμως θα μας λείψει πολύ από τον αγωνιστικό χώρο .

Θα κάνουμε σίγουρα ένα αφιέρωμα στον Γιάννη, όμως επί του παρόντος του λέμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Γιάννη  άφησες εποχή στον ΟΦΙ.

Το μήνυμα του Γιάννη:

«Έφτασε  η ώρα να αποσυρθώ από κάτι το οποίο έκανα και αγαπούσα από μικρό παιδί.

Μετά από 18 χρόνια έχω ζήσει και έχω κερδίσει πάρα πολλά πράγματα από το ποδόσφαιρο. Το μεγαλύτερο απ’ όλα είναι η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ και για αυτό ευθύνεται μια από τις μεγαλύτερες αγάπες μου ο ΟΦΙ .Το πιο όμορφο είναι ότι αυτό συνοδεύεται με το μεγαλύτερο επίτευγμα του ΟΦΙ στην ιστορία του. Την άνοδο  στην SL2 και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έβαλα και εγώ ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσοι με αγκάλιασαν και με έβαλαν στην οικογένεια του ΟΦΙ και γενικότερα στην κοινωνία της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.  Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ . Ειδικά   τους φιλάθλους του ΟΦΙ και τον σύνδεσμο ΚΟΥΡΗΤΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους τους συμπαίκτες μου και τα προπονητικά επιτελεία που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ  όλα τα συμβούλια του ΟΦΙ. Σαιζόν 2006-2007 και τα συνεχόμενα χρόνια από το 2011 μέχρι και σήμερα 2020.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!»

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania