Βεργέτης: Να συνεχίσουμε την προσπάθεια

ΟΦΙ | 19 Δεκεμβρίου 2021, 19:04

Τις εκτιμήσεις του από το ισόπαλο παιχνίδι με την ΑΕΚ Β έκανε ο τεχνικός του ΟΦ Ιεράπετρας, Στάικος Βεργέτης.

/Bella Pizza

ΑΕΚ Β και ΟΦ Ιεράπετρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2) στο γήπεδο του Αιγάλεω σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με ενδιαφέρον και αγωνία μέχρι το τέλος.

Παλικάρι ο ΟΦΙ, 2-2 εκτός με ΑΕΚ Β

Με την ολοκλήρωση του αγώνα οι προπονητές των δύο ομάδων μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ. Αναλυτικά όσα είπαν…

Στάικος Βεργέτης: «Θεωρώ ότι έγινε ένα ωραίο παιχνίδι που τιμά την κατηγορία και μακάρι να είναι πολλά παιχνίδια όπως αυτό. Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο, όχι για να κλειστούμε πίσω, πράγμα που το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο.

Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε σε περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ανέβηκε πολλά μέτρα στο γήπεδο, κυκλοφόρησε πιο ωραία τη μπάλα και μας δημιούργησε προβλήματα. Εμείς περιοριστήκαμε σε παθητικό ρόλο στο μισό γήπεδο προσπαθώντας να βγάλουμε κάποια αντεπίθεση.

Δεν ήταν αυτή η εντολή η δική μου, αλλά κάποιες φορές το ποδόσφαιρο έχει τα “ασυναίσθητα” στους παίκτες, αυτή η αίσθηση της επιβίωσης, να διατηρήσεις τα κεκτημένα. Νομίζω ότι μετά την αποβολή αυτό ενισχύθηκε μέσα στους παίκτες μας και το πληρώσαμε μένοντας πίσω με την ισοφάριση που δεχθήκαμε, λίγο ακόμα να μας έπαιρνε και το ματς η ΑΕΚ.

Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει. Θα έλεγα στην πλειοψηφία των αγώνων δεν έχουμε πάρει αυτό που δικαιούμασταν. Χάσαμε στην αρχή αρκετά παιχνίδια, αρκετούς βαθμούς, που ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας, αλλά δεν πρέπει να κοιτάμε πλέον αυτό. Πρέπει να κοιτάμε τη συνέχεια πως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα επόμενα παιχνίδια.»

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Το καλό για εμάς ήταν ότι προηγηθήκαμε νωρίς, το κακό ήταν ότι μετά το γκολ κάναμε το παιχνίδι μας πιο άναρχο, ανοίξαμε πάρα πολύ το γήπεδο χωρίς να είναι στο στυλ παιχνιδιού μας.

Αυτό εξυπηρέτησε την Ιεράπετρα καθώς με τους δυο επιθετικούς στηρίζεται στο να βγάζει αντεπιθέσεις. Ήμασταν επιπόλαιοι για ένα πεντάλεπτο μετά το γκολ μας, καθώς θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σημαντικό για εμάς ήταν ότι για πρώτη φορά βρεθήκαμε να είμαστε πίσω στο σκορ, είχαμε ένα ημίχρονο να το γυρίσουμε, δεν χάσαμε το μυαλό μας, παίξαμε οργανωμένα, είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και μέχρι το 94ο λεπτό παλέψαμε για να γυρίσουμε το ματς, κάτι που βάσει ευκαιριών το δικαιούμασταν.

Κρατάμε την εμφάνιση των παιδιών, την ηρεμία, το πλάνο και το στυλ που έχουμε ανεξαρτήτως του σκορ. Είμαστε χαρούμενοι σχετικά με το πως αντέδρασαν τα παιδιά όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και πιστεύω πως στο τελευταίο δεκάλεπτο θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad