«Συνεχίζουμε την προετοιμασία και βλέπουμε»

ΟΦΙ | 4 Νοεμβρίου 2020, 20:39

Τους προβληματισμούς τους εκφράζουν οι άνθρωποι του ΟΦ Ιεράπετρας σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι προβληματισμοί έχουν να κάνουν κυρίως με ένα πιθανό (και γενικό) λοκντάουν που φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί την Πέμπτη διά στόματος πρωθυπουργού.

Το δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά τους προβληματισμούς που προκύπτουν, αλλά δεν αμελεί και την ενημέρωση για το αγωνιστικό κομμάτι:

«Στην σημερινή τηλεδιάσκεψη των SL2 – FL αποφασίστηκε η μετάθεση της σέντρας κατά μία εβδομάδα προκειμένου να προλάβει πάρει η Λίγκα την έγκριση της υγειονομικής επιτροπής, καθώς το πρωτόκολλο που έχει ζητήσει η ΓΓΑ είναι εβδομαδιαίος προληπτικός έλεγχος.

Ότι συμβαίνει και στην SL1 δηλαδή. Το ερωτηματικό στον τίτλο της ανάρτησης [σ.σ. “Στις 15 Νοεμβρίου(;) η σέντρα”] είναι δικό μας και έχει να κάνει με την εξέλιξη της πανδημίας και με το τι μπορεί να σημαίνει το πιθανό γενικό λοκντάουν που θα ανακοινωθεί αύριο.

Σε κάθε περίπτωση ο ΟΦΙ συνεχίζει την προετοιμασία του και βλέπουμε. Αγωνιστικά οι τραυματίες είναι τρεις με τον Καπία να αναμένεται να επιστρέψει τον Δεκέμβριο και τους Χρυσοφάκη, Σέχου να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.»

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania