Στο τεχνικό τιμ του ΟΦΙ ο Γιάννης Μιχαλακόπουλος

ΟΦΙ | 1 Φεβρουαρίου 2023, 11:09

Στο τεχνικό τιμ του ΟΦΙ εντάχθηκε το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Μιχαλακόπουλος.

/Bella Pizza

Ο Μιχαλακόπουλος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο και κάτοχος πτυχίου UEFA Β και πιστοποίησης θεραπευτικής μάλαξης.

Στα Χανιά αναδείχθηκε από το Ακρωτήρι, σε νεαρή ηλικία και αγωνίστηκε μάλιστα και στις δύο ομάδες της περιοχής τα τελευταία χρόνια. Κατέκτησε με την ΕΘΚ (φωτ. κάτω) το πρωτάθλημα στη Β’ κατηγορία το 2019-20 ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Πανακρωτηριακό (κεντρική φωτ. από το Super  Cup, Αρης Σ.-Παν/κός) μέχρι την οριστική διακοπή λόγω covid στην τελευταία του χρονιά.

Είχε βρεθεί πιο πριν και στο ρόστερ του ΑΟ Χανιά επί Μουράτ Σεροπιάν στη Β’ εθνική, ενώ φόρεσε ακόμα τις φανέλες των Αρη Σούδας, Τιτάνα και Ικάρου, αλλά και του Πανακρωτηριακού σε τρεις θητείες συνολικά.

Σε προπονητικό επίπεδο έχει εργαστεί επίσης στις Ακαδημίες των Τιτάνα και Ακρωτηρίου, ενώ βρέθηκε και στη Γ’ Εθνική με τον Πανακρωτηριακό ως μασέρ για λίγο διάστημα.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Η ΠΑΕ ΟΦΙ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Μιχαλακόπουλο, ο οποίος εντάχθηκε πρόσφατα στους συνεργάτες της ομάδας.
Πρόκειται για απόφοιτο ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα ποδόσφαιρο, κάτοχο πτυχίου UEFA Β και πιστοποίησης θεραπευτικής μάλαξης.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad