Στενεύει ο κλοιός στον ΟΦΙ

ΟΦΙ | 30 Αυγούστου 2023, 12:46

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον ΟΦ Ιεράπετρας, με την καταληκτική ημερομηνία για τη δωρεάν μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ από την πλευρά του Θανάση Χηνόπουλου να λήγει τα μεσάνυχτα.

/Bella Pizza

Οπως είναι γνωστό, ο επί σειρά έξι ετών πρόεδρος στον ΟΦΙ έχει ορίσει την 30ή Αυγούστου ως την τελευταία μέρα διορίας προκειμένου η ομάδα του Λασιθίου ν’ αποφύγει τα χειρότερα, ήτοι ν’ αποσυρθεί από την Super League 2 και να καταλήξει ενδεχομένως στο τοπικό Λασιθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χηνόπουλος έχει δεχτεί κάποιες προφορικές κρούσεις από δύο διαφορετικούς παράγοντες, η περίπτωση των οποίων εξετάζεται γενικότερα για το αν μπορεί να είναι σοβαρές για το μέλλον του ΟΦΙ… Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή θα πρόκειται ουσιαστικά για έκπληξη εφόσον η ομάδα της Ιεράπετρας αλλάξει χέρια και καταφέρει να πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα, παρότι έχει δηλώσει κανονικά συμμετοχή.

Τα πράγματα στον ΟΦΙ είναι σίγουρα άσχημα, με την ομάδα να βρίσκεται στην κρισιμότερη φάση της σύγχρονης ιστορίας της μετά από τρία επιτυχημένα κιόλας χρόνια στην Super League 2.

Ο Θανάσης Χηνόπουλος έχει πάρει την απόφαση ν’ αποσυρθεί, μην μπορώντας ουσιαστικά ν’ αντέξει τα μεγάλα οικονομικά βάρη που κουβαλά όλα αυτά τα χρόνια, Έχοντας διαθέσει χιλιάδες ευρώ προκειμένου η ομάδα της Ιεράπετρας να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο.

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad