Σάρκα και οστά για το προπονητικό – 470 χιλ. ευρώ από την Περιφέρεια

ΟΦΙ | 26 Οκτωβρίου 2020, 22:24

Ενα σημαντικό θέμα παρουσιάζει στην ιστοσελίδα τoυ ο ΟΦ Ιεράπετρας. Αυτό αφορά την χρηματοδότηση προπονητικού κέντρου για τις ανάγκες του συλλόγου από την Περιφέρεια Κρήτης.

Πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί τον ΟΦΙ το τελευταίο, μεγάλο διάστημα και απ’ ό,τι φαίνεται, δίνεται λύση.

Ο ΟΦΙ κάνει αναφορά για «όνειρο δεκαετιών» το οποίο «λαμβάνει σάρκα και οστά», σημειώνοντας ότι χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια η διαμόρφωση του γηπέδου στην περιοχή Κάτω Χωριό με το ποσό των 470.000 ευρώ.

«Οι προσπάθειες καρποφόρησαν και σήμερα βρισκόμαστε σε αυτήν την άριστη εξέλιξη», τονίζεται από το σύλλογο του Λασιθίου, που απ’ ό,τι φαίνεται, προσπαθεί να επεκταθεί σε όλα τα επίπεδα με το ζήτημα του προπονητικού κέντρου να ήταν εδώ και καιρό μείζον.

Η αναφορά του ΟΦΙ αναφέρει τα εξής:

Χρηματοδοτήθηκε και υλοποιείται το προπονητικό κέντρο του ΟΦΙ

Ενα όνειρο δεκαετιών για τον ΟΦΙ παίρνει σάρκα και οστά. Σήμερα Δευτέρα 26-10-2020 χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης η διαμόρφωση του γηπέδου του Κάτω Χωριού με 470.000 ευρώ προκειμένου να γίνει το προπονητικό κέντρο του ΟΦΙ.

Ως γνωστό ο ΟΦΙ είχε αιτηθεί από τον Δήμο Ιεράπετρας την παραχώρηση του εν λόγω γηπέδου προκειμένου να φτιαχτεί και χρησιμοποιηθεί από τον ΟΦΙ ως προπονητικό κέντρο και το Δημοτικό Συμβούλιο της Ιεράπετρας σε συνεδρίαση του εισηγήθηκε θετικά.

Από τότε μεσολάβησαν πολλές προσπάθειες, πολλές επισκέψεις στην Περιφέρεια τόσο του Δημάρχου Ιεράπετρας, όσο και του προέδρου του ΟΦΙ του κ. Χηνόπουλου αλλά και άλλων μελών του Δ.Σ. του ΟΦΙ.

Οι προσπάθειες καρποφόρησαν και σήμερα βρισκόμαστε σε αυτήν την άριστη εξέλιξη.

Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη χάριν των ενεργειών του οποίου επιτεύχθηκε η χρηματοδότηση, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Καλατζάκη ο οποίος αφενός δέχθηκε το αίτημα του ΟΦΙ αφετέρου έκανε ότι μπορούσε για να υλοποιηθεί το εγχείρημα, ευχαριστούμε την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας που συνέταξε πλήρη μελέτη αναβάθμισης του χώρου χάριν της οποίας επετεύχθη η χρηματοδότηση.

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania