Ραγδαίες εξελίξεις στον ΟΦΙ – Παραχωρεί τις μετοχές ο Χηνόπουλος

ΟΦΙ | 27 Αυγούστου 2023, 21:49

Την αποχώρησή του από τα διοικητικά του ΟΦ Ιεράπετρας γνωστοποίησε ο Θανάσης Χηνόπουλος, ο οποίος παραχωρεί δωρεάν τις μετοχές της ΠΑΕ που κατέχει.

/Bella Pizza

Μέσω γραπτής δήλωσης ο Χηνόπουλος κάνει γνωστή την είδηση και συνάμα επιχειρεί μία μικρή αποτίμηση της παρουσίας του στην ομάδα της Ιεράπετρας:

Στη Facebook σελίδα του ΟΦ Ιεράπετρας υπάρχει ένα απαντητικό κείμενο, το οποίο αναφέρει:

«Με αυτήν την ανακοίνωση ο κ. Χηνόπουλος πριν λίγο ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον ΟΦΙ. Η πρώτη και τεράστια απορία όλων μας είναι γιατί τώρα και όχι τον Μάιο, όπως έκαναν δημοσίως οι πρόεδροι του Αιγάλεω και του Απόλλωνα.

Οι δυο αυτές ομάδες βρήκαν τον δρόμο τους. Ο ΟΦΙ με τέτοια ανακοίνωση 27 Αυγούστου απλά οδηγείται στην διάλυση, στα βράχια σε καινούργια πέτρινα χρόνια. Ο ΟΦΙ έχει τον κόσμο του, έχει ανθρώπους που δεν θα κοιμηθούν σήμερα, έχει ανθρώπους που είναι συναισθηματικά δεμένοι μαζί του.

Ο ΟΦΙ είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν. Σας ευχαριστούμε κ. Χηνόπουλε για ότι προσφέρατε στην ομάδα μας, σας ευχαριστούμε για τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε όμως λυπούμαστε πολύ που την ομάδα σας την παραδώσαμε στην Γ Εθνική και μας την δίνετε τέλη Αυγούστου δυο κατηγορίες κάτω στο Β τοπικό Λασιθίου.»

Σε κάθε περίπτωση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το τι (και αν) θα συμβεί τις επόμενες ημέρες και αν η ομάδα της Ιεράπετρας θα καταφέρει να παραμείνει στο πρωτάθλημα της Super League 2 ή θα κάνει νέο ξεκίνημα από τις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣ Λασιθίου.

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad