Πρωτιές ξανά για Συντζανάκη σε Πολωνία και Γερμανία

Τρίαθλο | 25 Αυγούστου 2018, 0:06

Εξαιρετική παρουσία για μια ακόμη φορά είχε η Νάντια Συντζανάκη σε δύο αγώνες Τριάθλου για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα XTerra που διεξήχθησαν με διαφορά έξι μόλις ημερών σε χώρες της Ευρώπης.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια από τον σύλλογο “Ανεμος” κατάφερε να εντυπωσιάσει, κατακτώντας σημαντικές πρωτιές στους αγώνες που διεξήχθησαν στις 12 Αυγούστου στην Κρακοβία της Πολωνίας και στις 18 Αυγούστου στην Γερμανία.

Syntzanaki Germania 2

Syntzanaki Germania 4

Συγκεκριμένα, η Συντζανάκη κατέκτησε την 2η και την 1η θέση στην κατηγορία της και την 4η και 7η θέση από όλες τις αθλήτριες αντίστοιχα στους δύο αγώνες! Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο είχε κερδίσει για τρίτη συνεχή χρονιά το ελληνικό XTerra και ακριβώς ένα χρόνο πριν στην Χαβάη είχε κατακτήσει την 4η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Επίσης, στον αγώνα της Γερμανίας συμμετείχαν και τα τρία παιδιά της, η Δέσποινα, η Ολια και ο Παναγιώτης, τα οποία συνόδευαν την μητέρα τους στο ταξίδι και κατάφεραν να διακριθούν στις κατηγορίες τους, κατακτώντας αντίστοιχα την 5η, την 6η και την 18η θέση μεταξύ παιδιών που συμμετείχαν απ’ όλο τον κόσμο.

paidi Syntzanaki

paidi Syntzanaki1

paidi Syntzanaki2

Σύμφωνα με όσα δηλώνει η Νάντια Συντζανάκη: «Με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα XTerra Germany και την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κατηγορία μου και της 7ης overall κλείνει ο κύκλος των αγώνων XTerra για φέτος. Αν και η πρόκρισή μου για το παγκόσμιο στη Χαβάη είναι δελεαστική, δυστυχώς φέτος δεν θα επισκεφτώ το νησί και δεν θα ζήσω την όμορφη εμπειρία ν’ αγωνιστώ με τους καλύτερους! Θέλω να ευχαριστήσω τους δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου, που είναι στο πλάι μου, που χαίρονται να κάνω αυτό που αγαπώ, που ο προορισμός των διακοπών μας εξαρτάται από τους αγώνες μου και που σίγουρα χωρίς αυτούς δεν θα είχα δύναμη να τερματίσω κανέναν αγώνα. Μένω με την όμορφη γεύση που μου άφησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το αφιερώνω σε ένα δικό μου αγαπημένο πρόσωπο που δίνει τον δικό του αγώνα και είμαι σίγουρη ότι θα βγει νικητής».

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad