Προσφυγές 8.500 ευρώ πρέπει να πληρώσει ο ΟΦΙ

ΟΦΙ | 25 Μαΐου 2023, 16:20

Σε καταβολή ποσού που φτάνει σχεδόν τις 8.500 ευρώ υποχρεούται ο ΟΦΙ μετά από αποφάσεις του Διαιτητικού δικαστηρίου.

/Bella Pizza

Οι αποφάσεις αφορούν το γεγονός ότι έγιναν δεκτές οι πρόσφυγες δύο πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας, των Παναγιώτη Κοντοέ και Δημητρίου Ψάνη (φωτ.).

Σε περίπτωση που η ομάδα της Ιεράπετρας δεν εξοφλήσει τις πρόσφυγες του θα του αφαιρεθούν έξι βαθμοί (τρεις και τρεις αντίστοιχα).

Αναλυτικότερα οι αποφάσεις:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου τις ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Δέχεται την από 16.05.2023 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κοντοέ κατά της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας, ως νόμω και ουσία βάσιμη.
Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 4.971,99 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, καθώς και των 100 ευρώ που επιδικάστηκαν υπέρ του αιτούντος ως δικαστική δαπάνη με την υπ’ αριθμ. 127/2023 απόφαση επιβολής ποινής του παρόντος Δικαστηρίου.

-Δέχεται την από 16.05.2023 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Δημητρίου Ψάνη κατά της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας, ως νόμω και ουσία βάσιμη.
Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 3.565,76 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, καθώς και των 100 ευρώ που επιδικάστηκαν υπέρ του αιτούντος ως δικαστική δαπάνη με την υπ’ αριθμ. 122/2023 απόφαση επιβολής ποινής του παρόντος Δικαστηρίου.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad