Παρελθόν για τον ΟΦΙ και ο Καραγιάννης

ΟΦΙ | 21 Σεπτεμβρίου 2020, 10:38

Μετά από τον Μάριο Παπαδόπουλο ακόμη ένας παίκτης με σημαντική προσφορά τα τελευταία χρόνια, ο Ηλίας Καραγιάννης, αποτελεί παρελθόν για τον ΟΦ Ιεράπετρας.

/Bella Pizza

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής (ο μεσαίος στη φωτό) σε τρία χρόνια παρουσίας στον ΟΦΙ μέτρησε 36 συμμετοχές σε Γ’ Εθνική και Football League και 1 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ  για τον Καραγιάννη αλλά και για την αποχώρηση του Παπαδόπουλου έχει ως εξής:

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΙ ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές, Μάριο Παπαδόπουλο και Ηλία Καραγιάννη για τη μεγάλη προσφορά τους στην ομάδα μας. Τους εύχεται ολόψυχά υγεία και καλή ποδοσφαιριστή σταδιοδρομία στη συνέχεια της καριέρα τους.

Με την ευκαιρία επισημαίνεται, ότι ΟΛΕΣ οι μεταγραφές των παικτών μας κατά τη τελευταία τετραετία, γίνονται πάντοτε με την εισήγηση στο Δ.Σ. του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας, το οποίο(τεχνικό επιτελείο) και αποφασίζει για την οργάνωση και το σχεδιασμό της.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Αθανάσιος Χηνόπουλος

Στη σελίδα της ομάδας στο facebook επίσης υπήρξε και αυτή η ανακοίνωση:

Αλλος  ένας  παίκτης που συνδέθηκε με τις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων τριών ετών της ομάδας μας, ο Ηλίας ο Καραγιάννης, αποχωρεί από τον ΟΦΙ. Ενας παίκτης που προσέφερε πολλά στον ΟΦΙ, ένας παίκτης με αδαμάντινο χαρακτήρα, ένας παίκτης που πόνεσε την ασπρόμαυρη. Ποιός μπορεί να ξεχάσει τον τραυματισμό του στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών και τον τρόπο που έγινε;

Ηλία δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Θα είσαι πάντα ευπρόσδεκτος στην οικογένεια του ΟΦΙ  και στην Ιεράπετρα. Καλή συνέχεια, σίγουρα δεν θα χαθούμε.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad