Παπαματθαιάκης: Ημασταν πολύ κοντά στην ανατροπή

ΟΦΙ | 16 Ιανουαρίου 2021, 19:33

Η εμφάνιση του ΟΦ Ιεράπετρας στο δεύτερο ημίχρονο με τον Διαγόρα έφερε ικανοποίηση στον Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Ο Ηρακλειώτης τεχνικός του ΟΦΙ υποστήριξε ότι η ομάδα του με βάση την εικόνα που είχε στο δεύτερο ημίχρονο μπορούσε να φτάσει στην ανατροπή του σκορ και στη νίκη, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του σε απόδοση του athlitiko έχουν ως εξής:

«Αν μου έλεγε κάποιος ότι στην Ιεράπετρα μετά από τόσα χρόνια η ομάδα θα βρισκόταν στη Super League 2 και θα έπαιζε πρεμιέρα χωρίς φιλάθλους και με άδειο το Βουζουνεράκειο θα πίστευα ότι μου έκαναν πλάκα. Είναι όμως μια πραγματικότητα και θα πρέπει να μάθουμε να παίζουμε χωρίς τον φανταστικό κόσμο που έχει η ομάδα, αλλά να είναι σίγουροι ότι τους νιώθουμε μαζί μας, νοερά αλλά και στην καθημερινότητά μας. Θα κάνουμε τα αδύνατα – δυνατά γι’ αυτή την ομάδα, να πάρουμε όσο μεγαλύτερες χαρές μπορούμε τη φετινή χρονιά.

Οσον αφορά το παιχνίδι δεν ξεκινήσαμε καλά. Ηταν ένα κακό πρώτο ημίχρονο, φυσιολογικό, γιατί πάντα ο γηπεδούχος έχει λίγο παραπάνω το άγχος της πρεμιέρας, μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα αποχής. Η αλήθεια είναι ότι αυτό ήταν ένα κακό μας ημίχρονο, στο οποίο ναι μεν δεν παίξαμε καλά, αλλά βρεθήκαμε πίσω από ένα πέναλτι. Ηταν πολύ δύσκολο και σε θέμα ψυχολογίας αλλά και διαχείρισης. Στο δεύτερο ημίχρονο φεύγω γεμάτος από το γήπεδο, είδα μία ομάδα πάρα πολύ καλή, ικανή σε όλα, μία ομάδα που πίστεψε ότι μπορεί να κάνει μία ανατροπή στο γήπεδό της. Βάσει της εικόνας μας ήμασταν πάρα πολύ κοντά να το πετύχουμε αυτό. Τα ποσοστά μας και σε κατοχή και σε ευκαιρίες είναι σε πολύ μεγάλα νούμερα και μου μένει η πίκρα γιατί δεν καταφέραμε αυτή τη μεγάλη ανατροπή που τη δικαιούμασταν, βάσει της εικόνας μας στο δεύτερο ημίχρονο. Εν τέλει θα έλεγα ότι κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Θα μπορούσαμε στις λεπτομέρειες του παιχνιδιού να ήμασταν νικητές, αλλά είναι ευχάριστο ότι ξεκινήσαμε αυτό το μεγάλο πρωτάθλημα έστω με μία συγκομιδή. Είναι σημαντικό να παίρνεις ό,τι καλύτερο μπορείς και να μη φεύγεις με άδεια χέρια. Να ευχηθώ να έχουμε ανάλογη και καλύτερη συνέχεια, γιατί είμαστε μία ομάδα που πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και μπορούμε να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο αλλά και να πάρουμε μεγάλα αποτελέσματα».

Για το αν έπαιξε ρόλο στο πρώτο ημίχρονο ο αέρας: «Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε σημαντικό ρόλο, γιατί όταν έχεις κόντρα τον αέρα, ειδικά σε αυτό το γήπεδο, όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι. Εμάς μας έτυχε κόντρα ο αέρας στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο επικράτησε άπνοια. Αυτά είναι συνήθως τα φαινόμενα του Βουζουνεράκειου. Δε θα σταθώ εκεί, θα σταθώ στην αντίδραση της ομάδα μας, ήταν σημαντική, εξαιρετική και παιχνίδι με παιχνίδι μόλις μπορέσουμε να βρούμε τον πραγματικό μας ρυθμό θα είμαστε μία ομάδα ακόμη καλύτερη, με ακόμη καλύτερη συνέχεια».

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania