Παπαματθαιάκης: Ενας βαθμός είναι ένας βαθμός

ΟΦΙ | 27 Ιανουαρίου 2021, 20:22

Στο πέναλτι που έχασε ο ΟΦΙ στάθηκε στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης. «Μια νεοφώτιστη ομάδα χρειάζεται και τον παράγοντα τύχη σε τέτοιες φάσεις», σημείωσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΟΦΙ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας έχουν ως εξής:

«Νομίζω ότι είναι από τα παιχνίδια που θα συνηθίσουμε να βλέπουμε φέτος. Παιχνίδι λεπτομερειών, με πάρα πολύ τακτική, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, μπήκαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο όπου είχαμε τον έλεγχο και όσο περνούσε η ώρα ο αντίπαλος ισορροπούσε το παιχνίδι. Οπως φαινόταν θα ήταν ένα παιχνίδι πολύ λίγων ευκαιριών, ένα παιχνίδι της μίας ευκαιρίας. Νομίζω ότι σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεσαι σίγουρα τύχη.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίρνουμε τη φάση με το πέναλτι. Νομίζω ότι αν είχαμε σκοράρει εκεί, θα είχαμε κερδίσει και θα ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα αυτό για εμάς. Μέσα στο ποδόσφαιρο είναι όλα. Σίγουρα μία νεοφώτιστη ομάδα χρειάζεται και τον παράγοντα τύχη σε τέτοιες φάσεις. Δεν πειράζει, η προσπάθεια έγινε. Ενας βαθμός είναι ένας βαθμός. Μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί ήταν πραγματικά παιχνίδι του ενός γκολ και της μίας ευκαιρίας.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, υπήρξε μια ευγενής άμιλλα στο γήπεδο, ένα πολύ καλό κλίμα. Να ευχηθώ στον Απόλλωνα αλλά και στην ομάδα μου να έχουμε καλύτερη συνέχεια».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania