Οι δηλώσεις των προπονητών για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν

Α' Τοπικό - Γενικά Face Control | 17 Οκτωβρίου 2019, 21:19

Μάνος Βεργανελάκης και Τάκης Διακάκης μίλησαν στο athlitiko ενόψει του πρώτου μεγάλου ντέρμπι της χρονιάς στην Α' κατηγορία.

Απόλλων και Παλαιόχωρα διασταυρώνουν τα ξίφη τους το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο της Σούδας. Οι δύο ομάδες είναι οι μοναδικές μέχρι στιγμής που έχουν το απόλυτο στα πρώτα 5 παιχνίδια μετά την βαθμολογική απώλεια του Άρη με τον Γρανίτη.

Για τον γηπεδούχο Απόλλωνα, ο Μάνος Βεργανελάκης απευθύνει το δικό του κάλεσμα στον κόσμο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, τονίζοντας όμως ότι ο τίτλος δεν θα κριθεί στα ντέρμπι.

Απ’ την άλλη, για την φιλοξενούμενη Παλαόχωρα, ο Τάκης Διακάκης αναφέρει τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά σημειώνει ότι η ομάδα του βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Αναλυτικά:

Οι δηλώσεις του Βεργανελάκη: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να κάνω κάλεσμα στον κόσμο, να έρθει στο γήπεδο και τον δικό μας κόσμο να στηρίξει την ομάδα μας, να φτάσει σε μία ακόμα νίκη που έχει τόσο πολύ ανάγκη. Ο Απόλλων είναι τώρα 2 χρόνια δυναμικά στην διαδικασία του πρωταθλητισμού. Προετοιμαζόμαστε εντατικά γι’ αυτό το παιχνίδι και το Σάββατο θα είναι έτοιμη, ώστε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα που το έχει ανάγκη.

Το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί στα ντέρμπι. Τα ντέρμπι έχουν ρόλο και λόγο, αλλά ο τίτλος θα κριθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν γιατί όλα τα παιχνίδια έχουν ιδιαιτερότητες και δυσκολίες».

Οι δηλώσες του Διακάκη:«Το ματς του Σαββάτου  είναι ένα πραγματικό ντέρμπι μεταξύ των δύο πρωτοπόρων και χωρίς βαθμολογικές απώλειες ομάδων του πρωταθλήματος. Η αποστολή μας είναι αρκετά δύσκολη γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε την ομάδα με το πιο πλήρες ρόστερ της κατηγορίας.

Θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο ματς γιατί και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Εμείς είμαστε μια πολύ καινούρια ομάδα που δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα και καθημερινά βελτιωνόμαστε.

Παρόλο που έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία τρεις εβδομάδες αργότερα από τις άλλες ομάδες, έχουμε αποδείξει μέχρι τώρα ότι η ομάδα έχει μέταλλο στα δύσκολα. Πιστεύω πολύ στους παίκτες μου και θεωρώ ότι το ματς του Σαββάτου είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αποδείξουμε ξανά ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει σωστό ποδόσφαιρο και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα».

Rabona ad