Μέτωπο στην Α’ ΕΠΣΧ με τρεις νέους μνηστήρες για τίτλο

ΕΠΣΧ Α' Τοπικό - Γενικά | 11 Ιουλίου 2020, 23:38

Ενα νέο μέτωπο στο τοπικό πρωτάθλημα Χανίων για τη νέα χρονιά φαίνεται να ανοίγει μετά τις εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποιεί ο Αστέρας Χαλέπας. Δεν αποκλείεται, τρεις νέες ομάδες να ξαναμπούν στη διαδικασία που βρέθηκαν φέτος Αρης Σούδας, Παλαιόχωρα και Απόλλων!

Από τους πρωταγωνιστές της σεζόν που πέρασε, ο μόνος που φαίνεται ότι θα παραμείνει… ο ίδιος είναι ο Απόλλων, καθώς οι δύο νέοι μνηστήρες του τίτλου δείχνουν αυτή τη στιγμή ο Αστέρα Χαλέπας και η Σπάθα, που επίσης έχει πραγματοποιήσει πολύ δυνατές κινήσεις, δείχνοντας τις προθέσεις της.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα με την τρίτη ομάδα που θα βγάλουν τα Χανιά στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η περίπτωση του Πανακρωτηριακού είναι γνωστή, δεδομένα δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα και ως εκ τούτου παραμένει εκκρεμές το ζήτημα πώς θα καλυφθεί αυτό το κενό και αν ειδικότερα θα ανταποκριθεί στην πρόκληση που αργά ή γρήγορα θα υπάρξει προς την πλευρά του, ο Απόλλων, ή αν το μπαλάκι θα καταλήξει στη Σπάθα. Εφόσον υπάρξει αρνητική απάντηση απ’ όλους, το σίγουρο είναι ότι το νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας θα έχει ξανά τρεις μνηστήρες για τον τίτλο! Οι προθέσεις του Απόλλωνα είναι δεδομένες, το ίδιο ισχύει για τη Σπάθα και η ομάδα που ουσιαστικά “ξεπετάγεται”, είναι ο Αστέρας Χαλέπας.

Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτά και ειδικότερα μένει να φανεί τι ειδικότερα θα γίνει με το θέμα της θέσης που αφήνει ο Πανακρωτηριακός στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad