ΟΦΙ για Γιούχτα: «Να αγωνιζόμαστε στην ίδια κατηγορία»

ΟΦΙ ΕΠΣΗ Επισκοπή Γ' Εθνική | 2 Μαΐου 2023, 23:09

Ο ΟΦΙ συγχαίρει τον Γιούχτα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον πέμπτο όμιλο της Γ' Εθνικής και του εύχεται να αγωνισθούν τη νέα σεζόν στην ίδια κατηγορία.

Ο Γιούχτας κατέκτησε τον τίτλο στον πέμπτο όμιλο της Γ’ Εθνικής κι έχει μπροστά του δύο προκλήσεις. Αρχικά το φάιναλ-4 του κυπέλλου της ΕΠΣ Ηρακλείου κι εν συνεχεία τα μπαράζ ανόδου στη Super League 2.

“Βροχή” τα συγχαρητήρια προς την ομάδα των Αρχανών και ευχές εν όψει των μπαράζ…

ΟΦΙ: «Το ΔΣ του ΟΦΙ συγχαίρει το φίλο σωματείο του Γιούχτα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του πέμπτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ταυτόχρονα ευχόμαστε ο Γιούχτας να πετύχει την άνοδο στην SL2 μέσω των μπαράζ ώστε του χρόνου να αγωνιζόμαστε στην ίδια κατηγορία.»

Πόρος: «Ο ΑΟ Πόρου συγχαίρει τον Γιούχτα για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου για την Super League 2 και του χρόνου να εκπροσωπήσει το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου και της Κρήτης στην παραπάνω κατηγορία. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ιστορικής επιτυχίας.»

ΕΠΣΗ: «Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΗ, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, συγχαίρουν το σωματείο Α.Ο. Αρχανών «Γιούχτας» για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παράλληλα, εύχονται καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών, όπου ο Γιούχτας θα διεκδικήσει την άνοδό του στο πρωτάθλημα της Super League 2 για πρώτη φορά στην ιστορία του. »

Επισκοπή: «Η ΠΑΕ Επισκοπή συγχαίρει τον πρωταθλητή ΑΟ Γιούχτα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον 5ο όμιλο. Μετά από μία συγλονιστική μάχη, η χαρά της κατάκτησης είναι ακόμη μεγαλύτερη. Πλέον δε μένει, από το να ευχηθούμε καλή επιτυχία για τους αγώνες μπαράζ ανόδου στη Super League2 για την ομάδα των Αρχανών απ’ όπου κατάγεται ο Περιφερειάρχης της Κρήτης μας κ. Σταύρος Αρναουτάκης και σ’ έναν σύλλογο που πρεσβεύει την γνήσια έννοια του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.»

Ερασιτέχνης ΟΦΗ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συγχαίρει το φιλικό σωματείο του Γιούχτα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Είναι μια χρυσή σελίδα, στην 66χρονη ιστορία του συλλόγου των Αρχανών, αλλά και του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου. Θα είναι δε, ιδανικό, αυτή η ιστορική επιτυχία, να συνδυαστεί με την άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λίγκ 2, μέσα από τους αγώνες μπαράζ, που θα δώσει το επόμενο διάστημα. Εμείς σαν Ερασιτέχνης ΟΦΗ, συγχαίρουμε την διοίκηση του Γιούχτα, τους ανθρώπους που είναι κοντά και στηρίζουν την ομάδα, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες και τους ευχόμαστε να πανηγυρίσουν ξανά, μέσα σε λίγες μέρες, την ιστορική άνοδο στην δεύτερη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα είναι μια μεγάλη επιτυχία, που θα βοηθήσει το ποδόσφαιρο της περιοχής μας, αλλά και της Κρήτης, συνολικά.»

ΑΟΑΝ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η οικογένεια του ΑΟΑΝ, συγχαίρουμε τον ΑΟ Γιούχτα Αρχανών για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής! Ιδιαίτερα συγχαίρουμε μέσα από την καρδιά μας τον προπονητή της ομάδας των Αρχανών και φίλο Νίκο Σουργιά για αυτή την επιτυχία που φέρει την υπογραφή του. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στους αγώνες των μπαράζ για άνοδο στη Super League 2, εκπροσωπώντας επάξια το Κρητικό ποδόσφαιρο.»

Estrella
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad