Ο Παπαματθαιάκης έφυγε, ο Καβακάς επέστρεψε…

ΟΦΙ | 2 Φεβρουαρίου 2021, 13:45

Πάνω στον Τίμο Καβακά επικεντρώνεται η προσοχή στον ΟΦΙ προκειμένου η ομάδα της Ιεράπετρας να μπορέσει να έχει μια καλύτερη και πιο παραγωγική συνέχεια στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ουσιαστικά, αυτό που επιζητείται, είναι επειγόντως η νίκη στο ματς που ακολουθεί απέναντι στη Δόξα Δράμας. Σε αυτό το παιχνίδι, ο 48χρονος τεχνικός θα πραγματοποιήσει το… δεύτερο ντεμπούτο του με τον ΟΦΙ, αφού όπως είναι γνωστό είχε περάσει και την περασμένη περίοδο από αυτή τη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι ο Παπαματθαιάκης μπορεί να μη μέτρησε κάποιο νικηφόρο αποτέλεσμα, αλλά η δουλειά του φάνηκε και στα πέντε παιχνίδια που έδωσε ο ΟΦΙ και στα οποία ήταν ανταγωνιστικός, κάνοντας δύσκολη τη ζωή της Παναχαϊκής και του Ιωνικού στις έδρες τους. Σίγουρα, εάν είχαν έρθει κάποιες νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια με Διαγόρα, Καραϊσκάκη ή Απόλλωνα Λάρισας τα πράγματα θα ήταν καλύτερα και ενδεχομένως ο Ηρακλειώτης τεχνικός να παρέμενε στην τεχνική ηγεσία, μιας και ουσιαστικά η αποχώρηση του οφείλεται στο γεγονός ότι πλήρωσε το μάρμαρο των άσχημων αποτελεσμάτων.

Πλέον, τα ηνία του ΟΦΙ έχει ο Καβακάς και το ζήτημα είναι η συλλογή νικηφόρων αποτελεσμάτων…

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania