Ο Ερασιτέχνης ΟΦΙ απάντησε στους “Κουρήτες”

ΟΦΙ | 20 Αυγούστου 2022, 20:05

Η "καυστική" ανακοίνωση των "Κουρητών" σε βάρος του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΙ, Θανάση Χηνόπουλου, προκάλεσε την απάντηση - ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΙ.

/Bella Pizza

Καυστική ανακοίνωση σε βάρος του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΙ, Θανάση Χηνόπουλου, εξέδωσε οργανωμένος σύνδεσμος της ομάδας της Ιεράπετρας, “Κουρήτες”, στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων: «αποφασίσαμε ότι η ενδεδειγμένη λύση είναι να κατατεθούν οι μετοχές στον ερασιτέχνη και να αποχωρήσετε με όποιο κόστος για την ομάδα, ακόμα και υποβιβασμός».

Κουρήτες: Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο

Με αφορμή την ανακοίνωση των “Κουρητών” τοποθετήθηκε ο Ερασιτέχνης ΟΦΙ, με ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΙ όπως και όλος ο κόσμος του ΟΦΙ θέλει τον ΟΦΙ πάντα ψηλά. Θέλει την ΠΑΕ ΟΦΙ να συνεχίζει να διαφημίζει την Ιεράπετρα με την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, κάτι που λαχταρούσαμε τόσα χρόνια.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΙ διαχρονικά στηρίζει όλους τους προέδρους του ΟΦΙ. Φυσικά στηρίζει και τον κ. Χηνόπουλο αλλά και τους ανθρώπους που είναι λιγότερο ή περισσότερο κοντά στο Δ.Σ. της ΠΑΕ σε αυτήν την συγκυρία, γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι χωρίς τις προσπάθειες αυτών των ανθρώπων τα τελευταία πολλά χρόνια, ο ΟΦΙ θα ζούσε πάντα πέτρινα χρόνια.

Σαν Ερασιτέχνης ΟΦΙ θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε την ΠΑΕ αλλά θα θέλαμε και εμείς προκειμένου να γίνει αυτό, να υπάρχει ένα καθαρό οικονομικό τοπίο.

Φυσικά αν ο ΟΦΙ χωρίς Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Ερασιτέχνη κλπ μπορεί να υπάρξει, σίγουρα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τον κόσμο του.

Σαν Ερασιτέχνης κάνουμε έκκληση προς όλους να επικρατήσει ψυχραιμία και διάθεση συνεννόησης για αν ο ΟΦΙ, αν όλοι μας δηλαδή, δεν ξαναγίνουμε οικογένεια, η αγαπημένη μας ομάδα δεν έχει μέλλον.»

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad