Μέσω Θεσσαλονίκης σε Λάρισα ο ΟΦΙ – Η αποστολή

ΟΦΙ | 7 Μαΐου 2021, 15:12

Ο ΟΦΙ αναχωρεί αεροπορικώς με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα μεταβεί στη Λάρισα για το παιχνίδι με τον τοπικό Απόλλωνα.

Η αποστολή της λασιθιώτικης ομάδας θα διανυκτερεύσει στη Λάρισα, εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Απόλλωνα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Ο Τίμος Καβακάς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Τεγούση, Βογιατζή, Χατζηπιρπιρίδη, Ντάλα Κόστα και Κοτόπουλο.

Η ενημέρωση του ΟΦΙ για την αποστολή αναφέρει τα εξής:

Αεροπορικώς για την Θεσσαλονίκη πετάει σήμερα Παρασκευή μεσημέρι η αποστολή του ΟΦΙ και το βράδυ θα διανυκτερεύσει στην Λάρισα, προκειμένου να αντιμετωπίσει αύριο Σάββατο στις 14.45 τον Απόλλωνα Λάρισας για την διαδικασία των play out της SL2.

Στην αποστολή του ΟΦΙ συμμετέχουν οι Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Βουό, Περδίκης, Μασουέρο, Ζήσης, Μπαράτα, Καψάλης, Φουάσης, Λεμονής, Αρναούτογλου, Αρσενίδης, Γκίνη, Σμίλτος, Ντούνης, Χατζητερζόγλου, Χιντζίδης, Κούστα, Πριόνας, Τσιλιγγίρης.

Τραυματίες και αναγκαστικά εκτός αποστολής είναι οι Τεγούσης, Βογιατζής, Χατζιπιρπιρίδης, Ντάλα Κόστα, Κοτόπουλος.

Ο ΟΦΙ θα πάει για την νίκη και για να διατηρήσει τις ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες αγωνιστικής παραμονής αλλά προπάντων γιατί σε κάθε ο ΟΦΙ πάει για την νίκη ανεξαρτήτως στόχων.

Στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες έφεραν δύο ισοπαλίες, 0-0 στην Ιεράπετρα και 1-1 στην Λάρισα.

Διαιτητής του αγώνα ο Γρατσάνης (Τρικάλων) και βοηθοί Κούλα (Ξάνθης) και Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).

Ο αγώνας δυστυχώς δεν μεταδίδεται από την EΡΤ.

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad