Με απουσίες ο ΟΦΙ

ΟΦΙ | 26 Ιαν 2021, 16:37

Με απουσίες θ’ αγωνιστεί απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας ο ΟΦΙ. Η ομάδα της Ιεράπετρας θα στερηθεί τον υπηρεσιών του Μασουέρο καταρχήν ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι στην Πάτρα ενώ ακόμα δεν υπολογίζονται οι Σέχου και Αποστολίδης.

Αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή των Γκίνη και Μπαράτα λόγω τραυματισμών. Στην αναφορά του ΟΦΙ γίνεται νύξη στο γεγονός ότι ο Γιάννης Μάγγος επιστρέφει για δεύτερη φορά ως αντίπαλος στο Βουζουνεράκειο, καθώς αυτό είχε γίνει και πέρσι με την ομάδα της Τρίγλιας.

Η ενημέρωση από τον ΟΦΙ αναφέρει τα εξής:

Mε τον Απόλλωνα Λάρισας του Γιάννη Μάγγου παίζει αύριο Τετάρτη στις 15.00 στο Βουζουνεράκειο ο ΟΦΙ.

Αγώνας κρίσιμος και για τις δύο ομάδες. Για τον ΟΦΙ που θέλει νίκη για να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά αλλά και για τον Απόλλωνα που ξεκίνησε με φιλοδοξίες και έχει μόνο μία ισοπαλία. Ενας Απόλλωνας που έχει στις τάξεις του πολλά βαριά ονόματα όπως ο Μόρας, ο Αθανασιάδης, ο Γλύκος, ο Κόλιας.

Πολύ δύσκολο και το αυριανό ματς για τον ΟΦΙ, στο άδειο πάλι δυστυχώς Βουζουνεράκειο. Ο Μασουέρο θα είναι απών λόγω της κόκκινης κάρτας στην Πάτρα, ο Σέχου και ο Αποστολίδης δεν υπολογίζονται ενώ ο Γκίνης και ο Μπαράτα είναι αμφίβολοι λόγω των πρόσφατων τραυματισμών.

Ο ΟΦΙ έχει ανάγκη την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Θα ήταν πιο εύκολη υπόθεση αυτό αν έπαιζε ο ΟΦΙ με τον κόσμο του στο πλάι του. Ομως οι παίκτες μας δείχνουν ότι έχουν και την ποιότητα και τον χαρακτήρα.

Ο Γιάννης Μάγγος έρχεται δεύτερη φορά στο Βουζουνεράκειο αντίπαλος στον ΟΦΙ. Πέρυσι είχε έρθει με την Τρίγλια.

Δεν υπάρχει προϊστορία μεταξύ ΟΦΙ και Απόλλωνα Λάρισας.

Ο αγώνας όπως και όλοι οι υπόλοιποι αγώνες του ΟΦΙ θα μεταδοθεί ζωντανός από το ERTflix.

Kαλό αγώνα παικταράδες με τα ασπρόμαυρα.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad