Μάγγος για κόσμο του ΟΦΙ: Για μια ακόμα φορά με συγκίνησαν απίστευτα

ΟΦΙ | 27 Ιαν 2021, 20:20

Συγκινημένος δήλωσε ο Γιάννης Μάγγος για την αντιμετώπιση που έτυχε για δεύτερη φορά που βρέθηκε σαν αντίπαλος του ΟΦΙ στο Βουζουνεράκειο.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της διαμονής του στην πόλη του Λασιθίου δέχτηκε πολλά τηλεφωνήματα, αλλά και επισκέψεις, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του γι’ αυτό το γεγονός.

Για το παιχνίδι, τόνισε ότι και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για ακόμα μία φορά που έχω έρθει σ’ αυτό το γήπεδο και με έχουν συγκινήσει άπαντες… Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής μου δέχτηκα εκατοντάδες τηλεφωνήματα και επισκέψεις, αλλά και σήμερα στο γήπεδο με συγκίνησαν απίστευτα με το ζεστό τους χειροκρότημα και την αγάπη τους. Το έχω πει κι άλλωστε ότι ο ΟΦΙ και η Ιεράπετρα είναι το δεύτερο μου σπίτι. Τους ανταποδίδω την αγάπη μου και έχω πει ότι όταν πρέπει, κάποια στιγμή, θ’ ανταμώσουν ξανά οι δρόμοι μας.

Σήμερα η ομορφιά του ποδοσφαίρου… έδειξε τα δόντια της. Ενώ είχαμε καθολική κατοχή πολύ καλύτερη απ’ τον αντίπαλο, μ’ ένα πέναλτι ο ΟΦΙ θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου όμως. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ναι μεν αδικεί εμάς βάσει ευκαιριών, κατοχής, παιχνιδιού και ανωτερότητας, αλλά αδικεί και τον ΟΦΙ γιατί θα μπορούσε να έχει κερδίσει με το πέναλτι.

Συνεχίζουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, η κατηγορία είναι δύσκολη, την Κυριακή ακολουθούν ξανά αγώνες. Ολα τα αποτελέσματα σχεδόν ήρθαν ισόπαλα, οπότε όλες οι ομάδες είναι κοντά, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ούτε για τον ΟΦΙ ούτε για εμάς. Εμείς ήρθαμε ξεκάθαρα στην Ιεράπετρα για το τρίποδο, δε μας βγήκε αλλά πρέπει την Κυριακή να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με την Παναχαϊκή».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad