Καβακάς: Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια

ΟΦΙ | 4 Απριλίου 2021, 17:53

Ο Τίμος Καβακάς δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα του ΟΦΙ κόντρα στον Λεβαδειακό, τονίζοντας ότι έδειξε ότι είναι ομάδα που δεν πρέπει να βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Ο τεχνικός του ΟΦΙ στάθηκε και στο γεγονός ότι δεν είχε περισσότερες διαθέσιμες λύσεις για να “φρεσκάρει” την ομάδα στο τελευταίο διάστημα του αγώνα, όπου την έκλεισε στα καρέ της ο Λεβαδειακός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά από τη λήξη του αγώνα σε απόδοση από το athlitiko: «Παίξαμε με μία ομάδα, η οποία θεωρώ ότι είναι η πιο αθλητική στην κατηγορία. Είναι μία ομάδα με ένα πάρα πολύ μεγάλο ρόστερ. Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο και καταφέραμε και προηγηθήκαμε με ένα πέναλτι. Διαχειριστήκαμε πολύ σωστά το παιχνίδι, αλλά με την πάροδο του χρόνου παρουσιάσαμε μία κούραση και με τον περιορισμό που είχαμε στις επιλογές μας ώστε να βοηθήσουμε σε συγκεκριμένες θέσεις η κατάσταση όσο περνούσε ο χρόνος έγινε για εμάς πολύ δύσκολη. Δεν μπορώ όμως να μην πω ότι τα παιδιά έκαναν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Πήραμε έναν πόντο και αποδεικνύουμε ότι είμαστε μία ομάδα η οποία δεν πρέπει να βρίσκεται τελευταία».

Για το γεγονός ότι μόνο σε 2 παιχνίδια δεν έχει δεχθεί γκολ ο ΟΦΙ αν και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο: «Όταν παίζεις με αυτή την ομάδα η οποία στο ρόστερ της αυτός που μπαίνει με αυτόν που βγαίνει είναι το ίδιο πράγμα καταλαβαίνετε ότι εμάς το έργο μας γίνεται ακόμη πιο δύσκολος. Άλλος ο στόχος του Λεβαδειακού, άλλος ο δικός μας. Νομίζω όμως ότι είμαστε μία ομάδα άκρως ανταγωνιστική και το έχουμε δείξει σε όλα τα παιχνίδια αυτό. Δεν παίζουμε αντι-ποδόσφαιρο, αυτό είναι το βασικό για εμένα. Είμαστε μία ομάδα που παλεύουμε όλα τα παιχνίδια, μέσα από μία διαδικασία που θεωρούμε εμείς ότι είναι η σωστή. Δεν κλεινόμαστε, εκτός αν μας κλείσει ο αντίπαλος στα καρέ μας, όπως έγινε στο τελευταίο 20-25λεπτο, όπου δεν είχαμε τη δυνατότητα να φρεσκάρουμε την ομάδα σε συγκεκριμένες θέσεις».

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania