«Ιστορική στιγμή για τον ΟΦΙ»

ΟΦΙ | 21 Σεπτεμβρίου 2020, 22:03

Οι δυσκολίες που φέρεται -με βάση τα ρεπορτάζ τουλάχιστον- να αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος στο να αγωνισθεί στο πρωτάθλημα Super League 2 (παρότι δήλωσε συμμετοχή) φέρει τον ΟΦ Ιεράπετρας προ των πυλών της 2ης κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα (άλυτα) διοικητικά και κατ’ επέκταση οικονομικά προβλήματα της ομάδας της Νέας Σμύρνης (δείχνουν να) την οδηγούν σε ερασιτεχνική κατηγορία.

Το athlitiko έχει κάνει εκτενείς αναφορές στην πιθανότητα να αγωνισθεί ο ΟΦΙ στη SL2, με τη Λασιθώτικη ομάδα να αναρτά το κάτωθι κείμενο τόσο στην ιστοσελίδα της όσο και στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook:

«Ο ΟΦΙ στην Β’ Εθνική από σήμερα Δευτέρα 21/09/2020. Ο ΟΦΙ στις 26 καλύτερες Ελληνικές ομάδες. Δεν μας αρέσει που έπρεπε μία ομάδα που γεννήθηκε στην Σμύρνη το 1890 να βουλιάξει οικονομικά για να ανεβούμε. Δεν μας αρέσει να βλέπουμε το Πανιώνιο με την ανατριχιαστική ιστορία του να κατρακυλάει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες για να ανεβεί ο ΟΦΙ.

Όμως το δικαιούτο ο ΟΦΙ όταν πήρε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και δεν ανέβηκε κατηγορία επί της ουσίας. Μην λέμε πάλι τα ίδια. Συγχαρητήρια σε όλους, συγχαρητήρια στον κόσμο μας, χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα συνέβαινε, συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, στην Διοίκηση και στους πραγματικούς πρωταγωνιστές προπονητές και παίκτες. Ιστορική στιγμή για τον ΟΦΙ, ιστορική στιγμή για την Ιεράπετρα, ιστορική στιγμή για το Λασίθι.»

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania