Η “επίσημη” αναφορά για Παναχαϊκή: Ο ΟΦΙ είναι για τα δύσκολα

ΟΦΙ | 22 Ιανουαρίου 2021, 20:14

Με την αναφορά ότι το παιχνίδι της Κυριακής είναι δύσκολο αλλά «ο ΟΦΙ είναι για τα δύσκολα», η ομάδα της Ιεράπετρας περιγράφει τους στόχους που υπάρχουν για το παιχνίδι απέναντι στην Παναχαϊκή.  

Η ομάδα του Λασιθίου με την ευκαιρία ανατρέχει στην προϊστορία που έχουν οι δύο ομάδες. Μια προϊστορία που ουσιαστικά αφορά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της περιόδου 2006-07 όπου ο ΟΦΙ μέτρησε τότε δύο νίκες αφού εκτός από την Ιεράπετρα κέρδισε και στην Πάτρα.

Η αναφορά του ΟΦΙ έχει ως εξής:

Εφυγε σήμερα Παρασκευή απόγευμα από την Ιεράπετρα η αποστολή του ΟΦΙ για την Αχαϊκή πρωτεύουσα όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 14.00 την Παναχαϊκή, την οποία ευχαριστούμε για την συναίνεση της στην αλλαγή της ώρας.

Η Παναχαϊκή δεν θέλει συστάσεις, από τα βαρύτερα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου άσχετα αν την τελευταία εικοσαετία απουσιάζει από την Α’ Εθνική.

Την τριετία 1972-74 η ομάδα των Δαβουρλή, Στραβοπόδη ήταν από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες ever. Βέβαια είκοσι σχεδόν χρόνια εκτός Α’ Εθνικής είναι πολλά για μια πόλη του ειδικού βάρους της Πάτρας. Τέλος πάντων.

Δύσκολο πολύ το παιγνίδι της Κυριακής. Η Παναχαϊκή που θέλει άνοδο ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες και δεν έχει περιθώρια απωλειών.

Ο ΟΦΙ όμως είναι για τα δύσκολα. Θα πάει στην Πάτρα με σκοπό και πίστη στο θετικό αποτέλεσμα με οδηγό την σύντομη προϊστορία των δύο ομάδων. Στις δύο φορές που συναντήθηκαν ΟΦΙ και Παναχαϊκή για το πρωτάθλημα της επαγγελματικής τότε Γ’ Εθνικής 2006-07 ο ΟΦΙ κέρδισε και τις δύο φορές (1-0 στην Πάτρα, 2-1 στην Ιεράπετρα).

Η αποστολή του ΟΦΙ: Πριόνας, Καλλιμάνης, Γκίνη, Καψάλης, Παπαδόπουλος, Λεμονής, Κούστα, Γκούφα, Αρναούτογλου, Σμίλτος, Καπίας, Φουάσης, Ζήσης, Μανουσάκης, Τσακμάκης, Περδίκης, Αθανασόπουλος, ΝτάλαΚόστα, Μπαράτα, Μασουέρο, Βογιατζής.

Το Σάββατο το απόγευμα ο ΟΦΙ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το ΕΡΤ Sports 2.

Καλό δρόμο παιδιά και με τη νίκη.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania