Ενεργοποίηση ποινών σε ΟΦΙ για Μανουσάκη

ΟΦΙ | 8 Ιουνίου 2023, 16:35

Αντιμέτωπος με νέους… μπελάδες για οφειλές σε πρώην παίκτη του βρίσκεται ο ΟΦ Ιεράπετρας, καθώς και τρεις ακόμη ομάδες της Super League 2.

/Bella Pizza

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ενεργοποίησε την ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών στον ΟΦΙ για οφειλές στον πρώην τερματοφύλακα της ομάδας Γιάννη Μανουσάκη. Ποινές ενεργοποιήθηκαν και σε βάρος Διαγόρα (Σινγκ), Θεσπρωτού (Ν. Διγκόζη) και Απόλλωνα Πόντου (Τσιμίκας).

Αναλυτικά:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Γκούρζιντερ Σίνγκ κατά της ΠΑΕ Διαγόρας.
Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Διαγόρας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, την επιβληθείσα με την 130/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Μανουσάκη κατά της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας.
Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, την επιβληθείσα με την 132/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Νικολάου Διγκόζη κατά της ΠΑΕ Θεσπρωτός.
Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Θεσπρωτός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, την επιβληθείσα με την 133/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Στέργιου Τσιμίκα κατά της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 8.133,21 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad