Δοκιμαστικά για την Κ19 του ΟΦΙ στο Μισεδάκειο

ΟΦΙ | 20 Οκτωβρίου 2022, 22:40

Σε δοκιμές ποδοσφαιριστών θα προχωρήσει την προσεχή Τετάρτη (26/10) στο Μισεδάκειο ο ΟΦ Ιεράπετρας με στόχο να στελεχωθεί η ομάδα Κ19.

/Bella Pizza

Ως γνωστόν ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος υποδομής Κ19 της Super League 2 αλλάζει φέτος. Δηλαδή οι ομάδες της Κρήτης δεν θ’ αγωνιστούν σ’ έναν δικό τους ξεχωριστό όμιλο (όπως συνέβη πέρσι) αλλά θα ακολουθούν το πρόγραμμα των μεγάλων ομάδων.

Οι αποφάσεις για το πρωτάθλημα Κ19

Προετοιμαζόμενος για ένα πιο απαιτητικό πρωτάθλημα ο ΟΦΙ προχωρά σε δοκιμές ποδοσφαιριστών. Η ανακοίνωση – κάλεσμα αναφέρει σχετικά:

«Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στο Μισεδάκειο θα γίνουν δοκιμαστικά για την Κ19 του ΟΦΙ. Η ακριβής ώρα θα ανακοινωθεί σε επόμενη ανάρτηση.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ομάδες Κ19 των ομάδων της SL2 φέτος θα ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα του πρωταθλήματος των μεγάλων της SL2 το οποίο αρχίζει στις 6 Νοεμβρίου.

Aυτό σημαίνει ότι η Κ19 του ΟΦΙ θα δώσει 28 αγώνες με τις Κ19 των υπολοίπων ομάδων. Αυτό το πρωτάθλημα θα είναι μία πρόκληση για όποιον νέο Λασιθιώτη ποδοσφαιριστή θέλει να τον δει όλη η Ελλάδα.»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad