Διγκόζης: Κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι

ΟΦΙ | 22 Ιανουαρίου 2023, 20:06

Την άποψη πως η ομάδα του κέρδισε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έπαιζε όπως είπε ένα από τα τελευταία του χαρτιά για να παραμείνει στην κατηγορία εξέφρασε στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Αγγελος Διγκόζης.

/Bella Pizza

«Οι 24 βαθμοί που έχουμε κατακτήσει δεν σημαίνουν τίποτα. Απλά είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε τόσο ψηλά», τόνισε μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις του:

«Ηρθαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να σώσει την κατηγορία. Εμείς πάλι, ήρθαμε για να προσθέσουμε καλές εμφανίσεις και νίκες στο φετινό πρωτάθλημα. Το α’ ημίχρονο ήταν μοιρασμένο καθώς και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να βάλουν κάποιο τέρμα. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν κόπωση. Στο β’ ημίχρονο μπήκαμε αρκετά καλύτερα. Ημασταν καλύτεροι από την Επισκοπή και κάναμε τις ευκαιρίες γκολ, κερδίζοντας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι 24 βαθμοί που έχουμε κατακτήσει δεν σημαίνουν τίποτα. Απλά είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε τόσο ψηλά. Θα συνεχίσουμε κάθε Κυριακή ν’ αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος και απέναντι σε κάθε αντίπαλο να παίρνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ο στόχος είναι ν’ απομακρυνθούμε όσο περισσότερο γίνεται από τις θέσεις που οδηγούν στην πιο κάτω κατηγορία και μέχρι τώρα το έχουμε καταφέρει. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και φυσικά στον κόσμο που ταξίδεψε από την Ιεράπετρα. Του αφιερώνουμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Τέλος θέλω να πω ότι το να πανηγυρίσω ένα γκολ της ομάδας μου είναι θεμιτό. Πανηγύρισα το γκολ αλλά όχι έτσι όπως λέγεται. Δεν έγινε τίποτε άλλο. Υπάρχει σεβασμός σε κάθε αντίπαλο, στην πόλη του Ρεθύμνου, στην ομάδα της Επισκοπής», ήταν οι δηλώσεις από τον προπονητή του ΟΦΙ.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad