Χηνόπουλος: Σοβαρό ενδιαφέρον για αγορά του ΟΦΙ

ΟΦΙ | 28 Οκτωβρίου 2020, 23:00

Στο επενδυτικό ενδιαφέρον δύο ξένων εταιρειών για συμμετοχή στην ΠΑΕ ΟΦΙ μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Χηνόπουλος.

Ο “ισχυρός” άνδρας του ΟΦ Ιεράπετρας παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Λασίθι 92,3 και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Δεύτερη Έκδοση” της Τρίτης (27/10) αναφέροντας ότι υπάρχουν δύο συνεργαζόμενες εταιρίες, μία από την Ισπανία κι η άλλη από την Αγγλία, οι οποίες έχουν δείξει ενδιαφέρον να αγοράσουν την ομάδα.

Η Ισπανική εταιρία ασχολείται γενικότερα με το ποδόσφαιρο και την παραγωγή παικτών, ενώ της ανήκει ομάδα στην Αγγλία και άλλες σε Ευρωπαϊκές χώρες.

Αναφέρθηκε επίσης πως έχουν υπάρξει επαφές και συζητήσεις με τους εκπροσώπους των εταιριών να έχουν επισκεφτεί την Ιεράπετρα με το βασικό θέμα να είναι το ιδιοκτησιακό και το διοικητικό μοντέλο, δηλαδή το αν η κοινοπραξία θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο ή ολόκληρο το μετοχικό κεφάλαιο της ομάδας και πως θα ασκείται η διοίκηση.

Οι δύο έχουν δώσει χρονικό ορίζοντα δύο μηνών για να συνεχιστούν οι συζητήσεις και να υπάρξει μία τελική λύση στο θέμα (είτε θετική – είτε αρνητική). Ο πρόεδρος του ΟΦΙ δήλωσε επίσης πως επενδυτικό ενδιαφέρον υπήρξε και από άλλες πλευρές, όπως από επιχειρηματίες του Ηρακλείου και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Περισσότερες πληροφορίες για την ποιόν της συγκεκριμένης εταιρίας δεν μπορούσε να δώσει (στην παρούσα φάση) καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις, κάτι που θα συμβεί όταν θα υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον του συλλόγου της Ιεράπετρας.

Η επίσημη ενημέρωση του ΟΦΙ για το θέμα αναφέρει:

«Δεχόμαστε πολλά μηνύματα επί του θέματος καθημερινά. Ναι υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον για τον ΟΦΙ (και) από το εξωτερικό. Υπάρχει μια διαδικασία σε εξέλιξη. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται ούτε εύκολα, ούτε από τη μία μέρα στην άλλη. Όταν υπάρξει οριστική εξέλιξη για το θέμα θα το μάθετε πρώτοι από εδώ. Υπομονή όμως.»

Πηγή: radiolasithi.gr

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania