Αποστολίδης και… κόσμος για τον ΟΦΙ

ΟΦΙ | 13 Ιανουαρίου 2021, 17:07

Χωρίς τον Γιώργο Αποστολίδη υπάρχει το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα για τον ΟΦ Ιεράπετρας στο πρωτάθλημα της Super League 2 και ειδικότερα στο παιχνίδι με τον Διαγόρα. Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΙ υπέστη τράβηγμα στην προπόνηση και μένει να φανεί πόσο σοβαρό είναι.

Από την άλλη, εκτός βρίσκεται ο Σέχου.

Η ομάδα του Λασιθίου κάνει αναφορά γενικότερα στην επερχόμενη πρεμιέρα όπου κι εστιάζει μεταξύ άλλων στην απουσία του κόσμου από τις εξέδρες.

Η σχετική ενημέρωση έχει ως εξής:

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΙ για την ιστορική πρεμιέρα της ομάδας μας στην Β’ Εθνική, το Σάββατο στις 14.45 στο Βουζουνεράκειο κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου.

Στην χθεσινή προπόνηση της Τρίτης προέκυψε πρόβλημα με τον Γιώργο Αποστολίδη που υπέστη τράβηγμα αλλά ελπίζουμε να μην αποδειχθεί σοβαρό. Το πρόβλημα με τον Σέχου παραμένει.

Κατά τα άλλα όλα εξελίσσονται ομαλά, με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη να προσπαθεί να λύσει τον γρίφο της έναρξης του πρωταθλήματος χωρίς φιλικά.

Μεγάλος απών βέβαια το Σάββατο από το Βουζουνεράκειο ο παίκτης με την σταθερή και καλύτερη απόδοση όλων για τον ΟΦΙ. Ο κόσμος του. Ομως η αύρα του θα συνοδεύει τους παίκτες μας.

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania