«Αποκαταστάθηκε η τάξη» – Τι λένε στον ΟΦΙ για την άνοδο

ΟΦΙ | 22 Σεπτεμβρίου 2020, 17:14

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΟΦΙ για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2, έστω και με τον τρόπο που αυτό έχει συμβεί.

«Αποκαταστάθηκε η τάξη για την άνοδο της ομάδας μας από την Γ’ Εθνική στη Β’ πριν από δύο χρόνια», λένε στην Ιεράπετρα.

Υπενθυμίζεται ότι πράγματι πριν από δύο σεζόν, ο ΟΦΙ αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Γ’ Εθνική. Ωστόσο, εκείνη τη χρονιά η Φούτμπολ Λιγκ… μετεξελίχθηκε σε Σούπερ Λιγκ 2 με αποτέλεσμα ο ΟΦΙ να μην αλλάξει επίπεδο κατηγορίας και να παραμείνει σε επίπεδο τρίτης τη τάξει.

Παρ’ όλα αυτά, τη σεζόν που πέρασε, έστω κι αν αυτή εξελίχθηκε με μεγάλα προβλήματα λόγω της κατάστασης που επέφερε ο κορονοϊός, η ομάδα της Ιεράπετρας κατέθεσε τα διαπιστευτήρια της. Πραγματοποιώντας μία εξαιρετική πορεία κατάφερε να τερματίσει στο σημείο που διεκόπη το πρωτάθλημα, στην 4η θέση και όπως αποδεικνύεται τώρα, αυτή του χαρίζει το εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία…

Στον ΟΦΙ αντιμετωπίζουν το ζήτημα με ενθουσιασμό και για την ακρίβεια με συγκρατημένο ενθουσιασμό, αφού καταλαβαίνουν ότι αλλάζοντας η ομάδα κατηγορία, αυξάνεται το επίπεδο και αυτόματα μεγαλώνουν και οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ… Αυτό δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό σκέλος, αλλά και το οικονομικό, με τη διοίκηση του ΟΦΙ να μην κρύβει την χαρά της γι’ αυτό που έχει συμβεί.

«Πριν από δύο χρόνια πήραμε το πρωτάθλημα και αντί να παίξουμε στην Β’ Εθνική βρεθήκαμε να ξαναπαίζουμε στην Γ’ κατηγορία! Τώρα είμαστε στη Σούπερ Λιγκ 2 και αυτό είναι ένα ευχάριστο γεγονός για μας. Μας περιμένουν μεγάλες υποχρεώσεις τη νέα χρονιά, αλλά θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι και να πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις», λένε επίσης από την Ιεράπετρα.

Για την πόλη του Λασιθίου είναι σίγουρα ένα τεράστιο γεγονός η άνοδος του ΟΦΙ στη Σούπερ Λιγκ 2 και έτσι γενικότερα αντιμετωπίζεται. Ο ΟΦΙ θα είναι ως εκ τούτου παρών για πρώτη φορά στην ιστορία του στην κλήρωση του πρωταθλήματος η οποία είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Πέμπτη…

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania