Από τον ΟΦΙ στη Ναύπακτο ο Καπίας

ΟΦΙ | 25 Μαρτίου 2021, 13:16

Παρελθόν για τον ΟΦ Ιεράπετρας αποτελεί ο Στέφανος Καπίας, που θα συνεχίσει δύο κατηγορίες πιο κάτω, στη Γ’ Εθνική.

/Bella Pizza

Ο πολύπειρος αμυντικός που κατέγραψε 4 συμμετοχές με τον ΟΦΙ, με τελευταία αυτή στο εντός έδρας ματς με τη Δόξα (2-3) τον Φεβρουάριο, συμφώνησε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία στον Ναυπακτιακό Αστέρα. Υπενθυμίζεται ότι αντίθετο δρομολόγιο ακολούθησε τον Φεβρουάριο ο Κώστας Τεγούσης αφήνοντας τη Ναύπακτο για την Ιεράπετρα.

Σε επίπεδο τέταρτης τη τάξει κατηγορία (που στην ουσία είναι η Γ’ Εθνική) ο Καπίας θα βρεθεί έπειτα από περίπου 15 χρόνια από την παρουσία του στον Σταυραετό Συρράκου.

Ο 37χρονος αμυντικός εμφανίστηκε στις εθνικές κατηγορίες με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, με τον οποίο βρέθηκε και στη Super League, χωρίς να καταγράψει όμως συμμετοχή. Εχει πολυετή παρουσία στα υπόλοιπα εθνικά πρωταθλήματα με Αναγέννηση Καρδίτσας, Σταυραετό Συρράκου, ΑΕ Γιάννενα, Βέροια, Εθνικό Γαζώρου, Αγροτικό Αστέρα, Απόλλωνα Πόντου, Καραϊσκάκη Αρτας και ΟΦ Ιεράπετρας.

Την είδηση της μετακίνησης παρουσιάζει, με φωτογραφία του Καπία από τη στιγμή της υπογραφής του έντυπου μεταβολής του, το Nafpaktianews.gr.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad