Απειλή αφαίρεσης ποινών στους… Απόλλωνες (Λάρισας και Πόντου)

ΟΦΙ | 6 Μαΐου 2021, 19:58

Με αφαίρεση έξι βαθμών τιμωρήθηκε ο Απόλλων Λάρισας και τρεις ο Απόλλων Πόντου αν δεν εξοφλήσουν τα χρέη τους σε ποδοσφαιριστές εντός πέντε εργάσιμων ημερών.

Η “καμπάνα” στην ομάδα της Λάρισας αφορά χρέη στους Δημήτρη Κοσμίδη – Μιχάλη Μπαστακού και εκείνη της ομάδα της Καλαμαριάς για τον Δημήτρη Σαμαρά. Απεναντίας καμία ποινή για ΟΦΙ (στο θέμα για Χύσι) και Άρη στην αντιδικία του με τους ποδοσφαιριστές Αγκάνθο και Βαλεντίνο Βλάχο.

Αναλυτικότερα:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

➪ Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς, μέχρι τη πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Δημητρίου Σαμαρά του Φωτίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 180/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

➪ Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Δημητρίου Κοσμίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 37/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αυτή αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

➪ Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Μιχαήλ Μπαστακού, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 20/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ΕΕΟΔ/ΕΠΟ την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αυτή αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

➪ Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 16-3-2021 και με αρ.πρωτ. ΕΠΟ4893/17-3-2021 αίτηση επιβολής ποινών του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Κέβι Χύσι κατά της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας 1970.

➪ Απορρίπτει την από 6.4.2021 και με αριθμό πρωτ. ΕΠΟ 6671/6.4.2021 αίτηση του David Aganzo Mendez του Gonzalo κατά της ΠΑΕ Άρης Θεσσαλονίκης.

➪ Απορρίπτει την από 30.3.2021 και με αριθμό πρωτ. ΕΠΟ 6001/30.3.2021 αίτηση του Βαλεντίνου Βλάχου του Δημητρίου κατά της ΠΑΕ Άρης Θεσσαλονίκης

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad