Άνοιξαν… σαμπάνιες στους Αγ. Αποστόλους, πήρε τον τίτλο το ΙΝΚΑ!

Α' Τοπικό - Γενικά | 9 Απριλίου 2016, 18:32

Έξαλλοι πανηγυρισμοί συνόδευσαν το τελευταίο σφύριγμα του Χρήστου Κασσελάκη στους Αγ. Αποστόλους, αφού το ΙΝΚΑ με το 3-0 κόντρα στον Μινώταυρο και σε συνδυασμό με τη βαριά ήττα του Πανακρωτηριακού στο Κολυμπάρι από τη Σπάθα (5-2) κατακτούσε το πρωτάθλημα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Με μία… στροφή να απομένει ακόμα το ΙΝΚΑ κατάφερε να γράψει “ιστορία” με το πρώτο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας από τη μέρα που ιδρύθηκε η ομάδα και πλέον απομένει ο στόχος της ανόδου στη Γ’ Εθνική. 

vlaxakis selfie

Με μία… στροφή να απομένει ακόμα το ΙΝΚΑ κατάφερε να γράψει “ιστορία” με το πρώτο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας από τη μέρα που ιδρύθηκε η ομάδα και πλέον απομένει ο στόχος της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Τσίτας, Ντεντάκης και Βεστάκης “υπέγραψαν” τη νίκη κόντρα στον Μινώταυρο, που είχε δοκάρι με τον Γκούντελο στο 1-0.

Ο Πανακρωτηριακός αν και είχε “γυρίσει” το ματς σε 1-2 έπεσε στη συνέχεια ο ίδιος “θύμα” ανατροπής και υπέστη βαριά ήττα με 5-2, αποχαιρετώντας τις όποιες ελπίδες είχε για τον τίτλο.

Εντός έδρας ήττα με 1-3 υπέστη ο περσινός πρωταθλητής Άρης Σούδας από τον Ίκαρο, που δείχνει να διώχνει το “φάντασμα” του μπαράζ παραμονής, ενώ με το ίδιο σκορ ο Άρης Βουκολιών νίκησε εκτός έδρας τη Δόξα.

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis