Αινιγματικοί “Κουρήτες” για ΟΦΙ: Πρόεδρε, γιατί να τα γκρεμίσουμε όλα;

ΟΦΙ | 18 Μαρτίου 2022, 16:50

Σε μια αινιγματική τοποθέτηση προβαίνει ο οργανωμένος σύνδεσμος του ΟΦΙ, "Κουρήτες". Αναφορά γίνεται προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θανάση Χηνόπουλο.

/Bella Pizza

Οι φίλαθλοι του ΟΦΙ δίνουν μια άλλη διάσταση γενικότερα σχετικά με το μέλλον της ομάδας τους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι βρίσκεται σ’ ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Η ανακοίνωσή τους επικεντρώνεται σ’ ένα μεγάλο μέρος προς τον κ. Χηνόπουλο, στον οποίο τονίζουν πως αναγνωρίζουν την προσφορά του, από την άλλη εκφράζουν την αγωνία τους ότι όλα πάνε να τιναχτούν στον αέρα.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι στο δρόμο του ΟΦΙ βρέθηκαν Αργεντινοί οι οποίοι συμφωνήθηκε με τον Θαν. Χηνόπουλο να προβούν στην αγορά των μετοχών της ΠΑΕ και ν’ αναλάβουν εκείνοι τις υποχρεώσεις της. Το θέμα αυτή τη στιγμή δείχνει άγνωστο σε τι επίπεδο βρίσκεται αλλά σε ανύποπτο χρόνο ο κ. Χηνόπουλος είχε επισημάνει δημόσια πως δεν είχαν τηρηθεί από την άλλη πλευρά όσα είχαν υπογραφεί στο μεταξύ τους ιδιωτικό συμφωνητικό. Ο δε Θαν. Χηνόπουλος είχε πει μάλιστα πως ήταν διατεθειμένος να τους δώσει χρόνο…

Ακολουθεί η ανακοίνωση από τους “Κουρήτες”:

Ανακοίνωση του οργανωμένου συνδέσμου ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ «ΚΟΥΡΗΤΕΣ»

Εχουμε μεγαλώσει γενιές και γενιές βλέποντας, ακολουθώντας, στηρίζοντας την λατρεία μας την αρρώστια μας την ΟΦΑΡΑ ΜΑΣ!!!

Έχουμε ζήσει στιγμές στα τοπικά, στα χωριά που πηγαίναμε, έχουμε φάει ξύλο, έχουμε δώσει ξύλο, έχουμε χαρεί, έχουμε κλάψει από συγκίνηση και από λύπη.
Δεν μας αξίζει όλη αυτή η αβεβαιότητα το τι θα γίνει, δεν αξίζει σε κανένα που αγαπάει και πονάει την ομάδα.

Τα τελευταία 5-6 χρόνια έχουμε ζήσει κάτι πρωτοφανές για εμάς να βλέπουμε την ομάδα κάθε χρόνο και καλύτερη, κάθε χρόνο να ανεβαίνει και να μην έχει ταβάνι να μην φοβάται κανένα, να κοντράρει ομάδες όπως οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΙΩΝΙΚΟΣ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΞΑΝΘΗ, ΑΙΓΑΛΕΩ, να ρίχνει κατηγορία την ιστορική ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ και παράλληλα την ίδια χρόνια να στέφεται η ομάδας μας πρωταθλήτρια Γ ΕΘΝΙΚΗΣ στο ματς τελικό απέναντι στον μεγάλο ΕΘΝΙΚΟ σε ένα κατάμεστο Βουζουνεράκειο τουλάχιστον 2 ώρες πριν την σέντρα της αναμέτρησης στιγμές που δεν θα ξεχάσει κανείς μας ποτέ !!!

Για όλα αυτά υπεύθυνος ήταν ο πρόεδρος μας ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΗΝΟΠΟΥΛΟΣ και το συμβούλιο του, που αν δεν ήταν αυτός αδιαμφισβήτητα θα παίζαμε ακόμα με τα ΛΑΚΩΝΙΑ και την ΚΡΙΤΣΑ.

Θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλες τις χαρές που μας έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια.

Χτίσαμε σπουδαία πράγματα όλοι μαζί, επιτυχίες που θα μείνουν αναλλοίωτες στον χρόνο, τρόπαια και συγκινήσεις.

Γιατί να τα γκρεμίσουμε όλα αυτά;;;;

Πρόεδρε ήμασταν δίπλα σου από την πρώτη στιγμή σε αγκαλιάσαμε σε στηρίξαμε όσο δεν πήγαινε, δεν σε κατηγορούμε, μπορεί να κουράστηκες, μπορεί να πληγώθηκες, μπορεί να βαρέθηκες μπορεί χίλια δυο μπορεί…

Αλλά ότι χτίζαμε τόσα χρόνια και ότι έχτισες εσύ μην γκρεμιστούν σε μια στιγμή γιατί θα είναι κρίμα…

Ξανά λέμε ότι σε στηρίξαμε όπως θα στηρίξουμε και όποιον άλλο έρθει και έχει όρεξη να αναλάβει την ομάδα να προσφέρει πράγματα στην πόλη στον σύλλογο και στην κοινωνία της Ιεράπετρας. Θα είμαστε δίπλα.

Οι Κουρήτες όπως και όλοι οι φίλαθλοι του ΟΦΙ θέλουμε το καλό της ομάδας μας να βρεθεί μια λύση ώστε να συνεχιστούν αυτές οι χαρές και οι διακρίσεις του συλλόγου!!!

Αγαπάμε τον ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ….

ΥΓ: Οποιος πάει να σε πληγώσει ΟΦΙ, θα πληγωθεί πριν καν προσπαθήσει 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΜΟΝΟ ΟΦΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

 

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad