“Επίσημος” λογαριασμός ΟΦΙ: «Τα Χανιά δεν φάνηκαν καθόλου»

Χανιά ΟΦΙ | 15 Ιανουαρίου 2023, 22:26

Διαφορετική προσέγγιση γίνεται στην περιγραφή του αγώνα κόντρα στα Χανιά από τον επίσημο λογαριασμό του ΟΦΙ στο Facebook.

/Bella Pizza

Σε αντίθεση τουλάχιστον με τον Αγγελο Διγκόζη, αλλά και τον Θανάση Χηνόπουλο, στον επίσημο λογαριασμό του ΟΦΙ στο Facebook σημειώνεται ότι τα Χανιά… δε φάνηκαν καθόλου με τη μπάλα που έπαιξαν στο Βουζουνεράκειο, ενώ επισημαίνεται ακόμη πως «δεν απείλησαν τον ΟΦΙ, τα περιμέναμε πιο δυνατά».

Από την άλλη, ο προπονητής του ΟΦΙ ανέφερε ότι τα Χανιά ήταν η καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει η δική του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ο δε Θανάσης Χηνόπουλος τόνισε ότι ακόμα και τώρα και μ’ ένα ολόκληρο δεύτερο γύρο να ακολουθεί, τα Χανιά μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα…

Η αναφορά του ΟΦΙ:

«Μεγάλη νίκη σήμερα για τον ΟΦΙ στο Κρητικό ντέρμπι. Κέρδισε τα Χανιά, έκανε το πέντε στα πέντε στο Βουζουνεράκειο, ανέβηκε ξανά στην τρίτη θέση και συνεχίζει την καταπληκτική πορεία του φέτος στην SL2.

Σήμερα το Βουζουνεράκειο έζησε μεγάλες στιγμές. Ηταν κατάμεστο, οι Κουρήτες δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο να τραγουδούν και οι παίκτες του ΟΦΙ έπαιξαν μπαλάρα.

Τα Χανιά δεν φάνηκαν καθόλου, δεν απείλησαν τον ΟΦΙ, τα περιμέναμε πιο δυνατά.

Ο ΟΦΙ έκανε το 1-0 στο 46′ με ωραίο σουτ του Μούλερ έξω από την περιοχή και το 2-0 έγινε στο 65′ με πέναλτι του Τσορνομάζ. Πέναλτι που κέρδισε ο Μπλάνκ Καζάου ο οποίος ανατράπηκε από τον Γιαμπερέ.

Μπράβο σε όλους, προπονητές, παίκτες και κόσμο. Συνεχίζουμε όλοι ενωμένοι».

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad