Χηνόπουλος: Εχω καταλάβει ότι γίνεται ένα μεγάλο έργο στα Χανιά

Χανιά ΟΦΙ | 15 Ιανουαρίου 2023, 17:44

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την νίκη του ΟΦ Ιεράπετρας παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Χηνόπουλος. Παράλληλα, ο κ. Χηνόπουλος τόνισε πως αντιλαμβάνεται ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, ένα μεγάλο έργο όπως τόνισε, αυτή τη στιγμή στα Χανιά.  

/Bella Pizza

«Σήμερα έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Κερδίσαμε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι τα Χανιά και απ’ ό,τι έχω καταλάβει, γίνεται ένα μεγάλο έργο αυτή τη στιγμή στα Χανιά, μία μεγάλη προσπάθεια. Θεωρώ ανεξάρτητα από την ήττα, πως τα Χανιά θα πρωταγωνιστήσουν. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι έχουμε έναν ολόκληρο δεύτερο γύρο. Κερδίσαμε με δύο πολύ καθαρά γκολ χωρίς καμία αμφιβολία. Πιστεύω ότι ήταν ένα ωραίο παιχνίδι και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος» ήταν ειδικότερα η επισήμανση από τον κ. Χηνόπουλο, που για τη νίκη του ΟΦΙ είπε τα εξής: «Οπως έχω πει επανειλημμένως, δεν πετάμε, είμαστε προσγειωμένοι. Αυτή τη στιγμή ο στόχος, ο καθαρός στόχος της ομάδας, είναι να ξεφύγουμε από τη δύσκολη ζώνη, σίγουρα είμαστε ψηλά, αλλά έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια, δεν έχει κριθεί τίποτα. Θέλουμε να αποκλείσουμε τη μαθηματική περίπτωση να κινδυνεύσουμε από υποβιβασμό. Οταν αυτό το εξασφαλίσουμε μαθηματικά τότε θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ο δεύτερος στόχος είναι να μπορέσουμε να πάμε όσο γίνεται ψηλότερα, είναι αυτονόητο».

Τέλος, για την παρουσία του κόσμου του ΟΦΙ στις εξέδρες σημείωσε τα εξής: «Η παρουσία του κόσμου ήταν πάντα και είναι σημαντική. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος ξανάρχεται στο γήπεδο. Μην ξεχνάμε ότι είχαμε απορρυθμιστεί και με το θέμα του covid, μιας και ο κόσμος είχε απομακρυνθεί από το γήπεδο. Είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας μας, βοηθώντας πάρα πολύ. Αυτό που πάντα θα ήθελα είναι να βλέπω τον κόσμο να παρακολουθεί το κάθε παιχνίδι με ευπρέπεια και να μη δημιουργούνται προβλήματα», ήταν οι δηλώσεις από τον κ. Χηνόπουλο.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad