Ο Νίκος Νιόπλιας δεν υπολογίζει στους Καπνίδη, Καρτάλη, Αδαμόπουλο και Γκιουρτζίδη, οι οποίοι παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού.
Εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο τιμωρημένος Βογιατζής, ο Νάτσος, που δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής, και ο Κοντογιάννης. Από την άλλη, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή ο Κουτρουμπής.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ομάδας:
Με προπόνηση στη Μοναχή Ελιά ολοκληρώθηκε σήμερα, Σάββατο 10 Οκτωβρίου, η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αυριανής (Κυριακή 11/10, 16:00,) αναμέτρησης με τη Νεάπολη, η οποία θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Ελ.Πατακάκης” των Μουρνιών στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, ρόντο, σπριντ, επιθετική τακτική και διπλό.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Καπνίδης, ενώ οι Καρτάλης, Αδαμόπουλος και Γκιουρτζίδης συνέχισαν την αποκατάστασή τους.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Νιόπλιας, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τη Νεάπολη.
Η αποστολή των Χανίων: Καλογεράκης, Οικονομάκης, Κεφαλάς, Κουτρουμπής, Λάμτσε, Ψαρρής, Σιάκας, Βαλεριάνος, Ντεντάκης, Παπάς, Παπαδογιάννης, Καρίκι, Γεωργιακάκης, Κουτεντάκης, Μπουλμάγκα, Γροντής, Μίσκου, Βέργας, Τούργκοτ, Ρόβας.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Καπνίδης, Καρτάλης, Αδαμόπουλος και Γκιουρτζίδης, καθώς επίσης ο τιμωρημένος Βογιατζής, ο Νάτσος, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Κοντογιάννης.









