“Άλμα” για τη δεύτερη θέση

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών Άπτερα | 3 Απριλίου 2016, 13:37

Ο μεγάλος κερδισμένος της 25ς αγωνιστικής ήταν ο Ποσειδώνας Καμισιανών-Ραπανιανών που εκμεταλλεύτηκε τις ισοπαλίες σε Αλικιανό και Αγ. Μαρίνα και με την νίκη του με 3-1 κόντρα στα Άπτερα ανέβηκε μετά από πολύ καιρό στην δεύτερη θέση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Μανωλεδάκης  φρόντισε να στείλει την ομάδα του στο ημίχρονο με δύο γκολ διαφορά, αφού αρχικά έκανε το 0-1 στο 15’ με σουτ.

Το 0-2 το πέτυχε στο 40’ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Ο Ράπτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 στο 55’ με κοντινό πλασέ μετά την ενέργεια του Παπασηφάκη.

Ο Π.Τσικουδάκης πέτυχε το γκολ της τιμής για τα Άπτερα στο 70’ με πλασέ, μετά το επιτυχημένο “1-2” που έπαιξε με τον αδερφό του Αλέξ.

Τα Άπτερα έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 25′ μετά την αποβολή του Ι.Παπαδάκη, ενώ την κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο πρωταγωνιστής του Ποσειδώνα Μανωλεδάκης στο 70′.

Ο Ποσειδώνας ευχαριστεί τα Άπτερα για την φιλοξενία, ενώ τα Άπτερα συγχαίρουν τους Γιουματζίδη, Κολοκοτρώνη και την Kωσταμένα για την διαιτησία τους.

Διαιτητής: Γιουματζίδης

Βοηθοί: Κολοκοτρώνης-Κωσταμένα

Άπτερα (Δημήτρης Φούρλας): Ναλμπαντίδης, Γναφάκης, Επιτρόπου (55’ Νικολακάκης), Παπαβασιλείου, Παπαδάκης Ι., Μαρινάκης, Μαυρογέννης, Μανουσέλης, Σφακιανάκης (75’ Καζέλλης), Τσικουδάκης Α., Τσικουδάκης Π.

Ποσειδώνας Καμ./Ραπ. (Δημήτρης Ανθούσης): Μουστάκας, Ψαρουδάκης, Μουτζούρης, Καβακόπουλος, Λιανιδάκης, Ράπτης, Μπούχλης, Λίκα (70’ Γαλανάκης), Μανωλεδάκης, Παπασηφάκης (75’ Κουριδάκης), Ράντεφ (60’ Πενταράκης)

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis