Χαζηράκης: «Κάθε αρχή έχει και ένα τέλος»

Άπτερα | 9 Αυγούστου 2022, 20:38

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τα Άπτερα ο Γιάννης Χαζηράκης μετά από έξι χρόνια στον πάγκο τους. «Είμαι ευγνώμων και χαρούμενος που έκανα φίλους μου ένα ολόκληρο χωριό, συγγνώμη εάν αδίκησα κάποιους» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Oinolatris

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Χαζηράκη ανακοίνωσε προ μηνός η ακαδημία του Φοίνικα Χανίων.

Στον Φοίνικα ο Γιάννης Χαζηράκης

Ο Γιάννης Χαζηράκης αποχαιρετά μετά από έξι χρόνια τα Άπτερα, μέσω του Facebook λογαριασμού του, κάνοντας ένα μίνι απολογισμό:

«Όπως και στην ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο κάθε αρχή έχει και ένα τέλος. Μετά από 6 χρόνια στον πάγκο των Απτέρων ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Οι όμορφες στιγμές όμως σε αυτό το ταξίδι με στιγματίζουν και με ακολουθούν σε όλη την πορεία μου.

Μία από αυτές τις στιγμές που δεν μπορώ να μην θυμάμαι για πάντα είναι ο τίτλος του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας. Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, ένας στόχος που εκπληρώθηκε, ένα όνειρο κάθε προπονητή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της διοίκησης των 6 χρόνων.

Ιδιαίτερα την Πέπη Κελαϊδή και τον Χρήστο Τσικουδάκη που ήταν εκεί από την πρώτη μου μέρα μέχρι την τελευταία. Είναι οι δυο άνθρωποι που συνυπήρχαν όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μου σε κάθε στιγμή καθώς γευτήκαμε μαζί τις χαρές τις λύπες και τις αγωνίες αυτής της ομάδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και να ζητήσω συγγνώμη εάν αδίκησα κάποιους. Είμαι ευγνώμων και χαρούμενος που έκανα φίλους μου ένα ολόκληρο χωριό. Εις το επανιδείν.»

Estrella

Papantonakis Cards
Minoa_Eclair
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad