Πολιτιστική εκδήλωση στα Καμισιανά τη Δευτέρα

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 14 Αυγ 2020, 18:05

Πολιτιστική εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνει το βράδυ της προσεχούς Δευτέρας (15/08, 21:00) στα Καμισιανά ο Ποσειδών Καμισιανών Ραπανιανών. Συμμετέχουν η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Πλατανιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ενώ θα υπάρχει ειδικός χώρος συλλογής τροφίμων για τους ευπαθείς κοινωνικά πολίτες της περιοχής. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Αθλητική Ένωση Καμισιανών – Ραπανιανών “Ο Ποσειδών” σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και την στήριξη του Δήμου Πλατανιά, οργανώνει την Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 και ώρα 21:00 μουσική εκδήλωση – προβολή ταινίας από τον παλαιό Ελληνικό κινηματογράφο, στην κεντρική πλατεία του χωριού “Καμισιανά”.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους. Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Η εκδήλωση πραγματοποιείται για κοινωνικό – φιλανθρωπικό σκοπό. Επίσης θα υπάρχει χώρος συλλογής τροφίμων για τους ευπαθείς κοινωνικά πολίτες της περιοχής.»

poster

Estrella

Rabona ad