Παπαδόπουλος: Νικήσαμε ΑΟ Χανιά και άγχος

Αντίπαλοι Α.Ο.Χ. Α.Ο. Χανιά | 22 Μαρτίου 2017, 20:30

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί του ΑΟ Χανιά εμφανίσθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος ρωτήθηκε και για το αν η ήττα της Λαμίας διατηρεί την Κρητική ομάδα σε τροχιά ανόδου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΑΟ Χανιά στα Περιβόλια.

Για το παιχνίδι: «Είναι σημαντική νίκη για μας, μετά το κακό αποτέλεσμα που είχαμε στην προηγούμενη αγωνιστική. Φάνηκε το άγχος που είχαμε. Κρατάμε τη νίκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως στον κόσμο που ήρθε και μας ακολούθησε σε αυτό το παιχνίδι και μετά από την ήττα που είχαμε.»

Για τον τρόπο που αντέδρασε ο ΟΦΗ μετά την ήττα από τα Τρίκαλα: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχει η νίκη, η ισοπαλία και η ήττα. Θα πρέπει ένας προπονητής που πρέπει να ξέρει να τα διαχειρίζεται αυτά. Προσπάθησα με τους παίκτες, να δούμε την επόμενη μέρα. Είπα στους παίκτες μετά τα Τρίκαλα, ότι είναι καλό που παίζουμε γρήγορα. Χρειαζόμασταν τη νίκη για να συνεχίσουμε. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και δεν κινδύνευσε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο. Θα χρειαστεί να παίξουμε και έτσι για να πάρουμε αποτέλεσμα.»

Για το αν αυτή η νίκη του ΟΦΗ, σε συνδυασμό με την ήττα της Λαμίας από τα Τρίκαλα, τον διατηρεί σε τροχιά ανόδου: «Όταν ήρθα η ομάδα ήταν πίσω για το στόχο της ανόδου, αλλά πάντα έδειχνα την πίστη μου. Πρέπει να υπάρχει διαχείριση μιας ήττας. Έχουμε δρόμο και θα δούμε στο τέλος που είμαστε. Ο απολογισμός, η κριτική και η αξιολόγηση θα γίνει στο τέλος. Τότε θα δούμε που έχουμε φτάσει.»

Estrella
Papantonakis Cards