Σήμερα η παρουσίαση της νέας ομάδας

Χανιά Α.Ο. Χανιά | 23 Αυγούστου 2017, 11:23

Εφτασε η στιγμή για την παρουσίαση της νέας ομάδας η οποία δημιουργείται από την συνένωση μεταξύ Α.Ο. Χανιά και Κισσαμικού. Στις 7 το απόγευμα στην Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων θα παρουσιαστεί με κάθε λεπτομέρεια το νέο ποδοσφαιρικό δημιούργημα που σαν στόχο έχει να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κόσμου και να χαράξει μια πρωταγωνιστική πορεία στα επόμενα χρόνια.

Οπως είναι γνωστό τις προηγούμενες πολλές εβδομάδες υπήρξε πυρετός διαβουλεύσεων προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά αυτή η συνένωση. Σε αυτή την παρουσίαση αναμένεται να γίνει γνωστό το όνομα της ομάδας, το σήμα της και γενικώς το πλάνο της από εδώ και στο εξής.

Ο Αντώνης Ροκάκης τίθεται ως επικεφαλής αυτής της προσπάθειας και αυτό που αναμένεται να ζητήσει από το φίλαθλο κόσμο είναι η στήριξη προκειμένου η νέα αυτή ομάδα να μπορέσει να θέσει και στην πράξη πρωταγωνιστικούς στόχους. Αλλωστε, μέχρι στιγμής, έχει γίνει γι’ αυτούς τους στόχους αναφορά στις ανακοινώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Από κει και πέρα, η λογική λέει ότι πρώτο παιχνίδι για τη νέα ομάδα θα μπορούσε να είναι αυτό που ακολουθεί την Κυριακή 27 του μήνα στο γήπεδο Γάλλου με αντίπαλο την ΑΕ Μυλοποτάμου. Σάββατο εξάλλου επιστρέφει ο Κισσαμικός από το Καρπενήσι και στη συνέχεια ακολουθεί αυτό το φιλικό στο Ρέθυμνο.

Σε κάθε περίπτωση, απόψε θα ειπωθούν περισσότερα και το κυριότερο θα λυθούν οι πολλές απορίες που υπάρχουν από την πλευρά του κόσμου.

Estrella

Rabona ad